DSE901 vs Joye510

Foarte multi dintre cei care vor sa incerce tigarile electronice cauta informatii pe forum despre diferentele dintre DSE901 si DSE510 (Joye510).
Am sa enumar aici cateva dintre diferente.

Ambele sunt tigari electronice fiabile si pot fi folosite cu succes pentru inlocuirea tigarilor clasice.

Recomand DSE901 celor care fumau tigari lights, pentru ca bateria tine ceva mai mult decat la DSE510 iar cantitatea de aburi este suficienta.

Recomand DSE510 celor care fumau tigari tari (nivel de nicotina ridicat). Pachetul DSE510 contine si un atomizor de rezerva. Acest model de tigara electronica ofera fumatorului o cantitate ridicata de vapori, chiar mai mult decat o tigara clasica. Atomizorul este ceva mai puternic decat cel de DSE901, el consumand din acest motiv ceva mai repede bateria. Oricum o baterie de 510 tine cel putin 1h si jumatate de fumat „tigara de la tigara”, cum se spune printre fumatorii inraiti. (Oricum este bine ca atunci cand atomizorul devine fierbinte, sa se faca o pauza de cateva minute, in caz contrar el va consuma si bateria foarte repede dar va arde si vata din cartus, cea imbibata in lichid cu nicotina. Veti fi nevoiti sa aruncati acel cartus uzat, deoarece el va prinde un gust neplacut.)

O alta diferenta intre DSE901 si 510 este existenta butonului de control al bateriei existent la 510.
DSE901 are in baterie un senzor care o declanseaza atunci cand trageti din tigara. 510 nu mai are acest senzor, are un buton ce declanseaza bateria. Avantajele butonului sunt ca puteti declansa bateria cand doriti, cu o fractiune de secunda inainte de a trage din tigara. De asemenea o puteti opri inainte de a finaliza inhalarea aburului. Dezavantajul este ca va trebui sa fiti tot timpul atent cand declansati si cand opriti bateria (va obisnuiti dupa 15 minute de folosire)

Asteptam intrebarile Dvs.

6 comentarii

  1. salut,eu fumam kent 4 , acum mai nou fumez pall mall light slim sau winston light slim cca 2 pachete pe zi…….
    Ce imi recomanzi…..DSE901 sau Joye510.Habar nu am ce sa aleg…..sunt fumator inrait…fumez oriunde as fi…acasa,masina,…etc.

    • Sal Gino, pentru ca fumezi mult, ai nevoie de baterie puternica. Din acest motiv iti voi recomanda kitul Ego. Daca vrei neaparat sa semene tigara electronica cu tigara clasica, mergi pe kitul dse901 insa va trebui sa-ti mai cumperi in plus o megabaterie. Cu cele doua din kit nu te vei descurca ok, la stilul tau de fumat. Aburi de calitate!

  2. Buna, eu fumez Kent 8, aproape un pachet pe zi, ce imi recomandati? Sunt curioasa sa vad cum sunt. Multumesc!

    • Buna Mara, daca vrei ca tigara electronica sa aiba forma de tigara clasica mergi pe dse901, daca nu conteaza, mergi pe Ego W.

  3. salut,fumez cam 2 pachete de winston blue pe zi. ce tigara electronica imi recomandati


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s