5 motive pentru care sa incerci o tigara electronica!

Stim că fumatul cauzează aproximativ 1 din 5 decese în SUA. Conform Societatii Americane de Cancer fumatul este principala cauza de prevenire  a morbiditatii. Ei spun ca majoritatea oamenilor cred, in mod eronat ca nicotina este elementul care provoaca cancer si de aceea evita folosirea de dispozitive pentru a se lasa de fumat care contin nicotina. Cei care incearca sa se lase de acest viciu fara sa foloseaca produse care sa inlocuiasca nicotina au de 5 ori mai putine sanse sa esueza in incercarea lor.

Adevărul este că nicotina nu provoaca cancerul. Sunt cele 3000 si ceva de substante nocive in tigara care sunt responsabile pentru toate decesele. Nicotina este cea care creeaza dependenta si care ii face pe fumatori sa isi pastreze viciul chiar si cunoscand efectele nocive pe care acesta le provoaca. Ar trebui mentionat si faptul ca unele studii pe animale arata ca nicotina poate mari rata de crestere a cancerul existent intr-un organism. Nimeni nu stie daca aceste lucruri sunt valabile si la oameni dar in mod cert studii mai trebuiesc facute.

De-a lungul ultimilor ani, tehnologia tigarii s-a imbunatatit considerabil. Fără fum de ţigară, cum este numit, este acum mai mic şi mai uşor decât oricând. Va ofera o alternativa la fumat, care nu este toxica si cu care consumatorul poate economisii bani. Nu a fost aprobata de ATE ca un obiect de incetarea fumatului, dar un lucru este cert, tigara electronica este un dispozitiv care produce un abur care nu este nociv.

Ca tigara electronica nu produce nici un fum este una din problemele pe care am reusit sa le eliminam. Singurul lucru pe care il provoaca tigara electronica este un abur cu diferite cantitati de nicotina. Nu exista miros, scrum sau flacara lucru care face aceasta alternativa a fumatului destul de interesanta. Si cum imbunatatirea tehnologiei nu a ezitat sa vina, de asemenea, si pretul tigarii electronice este acum accesibil tuturor fumatorilor.

Sursa: http://blog.lib.umn.edu

2 comentarii

  1. si eu fumez tigara electronica de cateva luni si pot spune ca efectele sunt impresionante.

  2. Fumez impreuna cu sotul meu tigari electronice de exact 1 luna si jumatate. Primele efecte au aparut, din primele 24 ore. Sunt nemaipomenite. Am trecut cu foarte multa usurinta la ele, desi impreuna fumam 3 pachete de tigari traditionale. Sunt minunate, eu le spun TIGARILE PACII, pt ca sunt acceptate si de noi cere le fumam si de nefumatori.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s