Celebritati care fumeaza tigara electronica!!!

caprio fumeaza tigara electronica

In aceste vremuri fumatul clasic a iesit cu siguranta din trenduri. Datorita tuturor cercetarilor care au confirmat faptul ca fumatul clasic ucide incet da sigur, cauzeaza multe probleme pe termen scurt cum ar fi respiratia urat mirositoare, dinti ingalbeniti, stare de sanatate proasta dar si cele pe termen lung, cum ar fi cancerul de toate tipurile, fumatul clasic numai este deloc la moda pentru nimeni.

Dar ce sa facem cu dependenta de acest obicei si cum sa scapam de ea? Ei bine, aceasta intrebare are un raspuns: cu ajutorul tigarii electronice. Aceasta arata ca o tigara normala dar nu este o tigara normala. Nu contine substante chimice daunatoare, doar nicotina, permite fumatorului sa inhaleze aburi in loc de fum, functioneaza cu baterii reincarcabile si este pur si simplu un obiect din categoria ”must have it!”.

Toata lumea vrea sa aibe o tigara electronica in secolul 21. Pana si celebritatile pe care le admiram au adoptat acest trend.

Vi-l mai amintiti pe Jack din filmul Titanic cum fuma pe vapor? Pana sa se scufunde vaporul el inca fuma tigari obisnuite, ieftine. Dupa 12 ani de la terminarea filmarilor, vedeta de film, Leonardo DiCaprio, a fost surprins cum aburea dintr-o tigara electronica. Unde? Pe bicicleta sa. Asta pentru ca poate face exercitii fizice dupa ce s-a lasat de fumat.

Si DiCaprio nu este singura vedeta care a inlocuit fumatul clasic cu tigari electronice.

Britney Spears şi fostul dansator, Kevin Federline, de asemenea, au fost văzuti într-un Mall, cum testau o tigara electonica. Din nefericire pentru ei nu si-au putut cumpara deoarece cardul le-a fost respins. Cel putin intentia conteaza, daca ar fi fost interesat de achizitionarea unei tigari electronice, probabil ca s-a intors si si-a cumparat, dupa ce a facut rost de bani.

Nikki Reed, faimoasa vampirita, de asemenea, fumeaza tigara electronica.

Dar ce mai ziceti despre Jonny Deep care si-a salvat mama de la o gramada de probleme medicale datorita fumatului clasic intens? Neinfricatul pirat din seria ”Piratii din Caraibe” ia sugerat mamei sa foloseasca tigara electronica. In acest fel mama sa si-a rezolvat problemele cu respiratia pe care le avea datorita fumului de tigara clasica. Ce spuneti de lucrul acesta care vine din partea unui fiu?

Daca lumea de la Hollywood o face, ar trebui sa o faci si tu! Dar fi atent! Tigara electronica este printre cele cateva trenduri bune pe care vedetele de la Hollywood le-au lansat, deoarece nu este un drog ci o metoda sanatoasa de a te lasa de fumat.

Si nu va faceti griji ca pretul tigarilor electronice nu este pretul de la Hollywood. Poate daca le cumparati cu un autograf pe ele de la o celebritate, la o licitatie altfel preturile variaza in jurul sumei de 150 de lei.

Nu exista niciun motiv pentru care sa nu iti cumperi propria tigara electronica. E sanatoasa, nu dauneaza mediului inconjurator, iti va satiface nevoile, este trendy, ieftina si populara.

http://goecigarettes.com/article-17-Celebs_with_Electric_Cigarettes

Un comentariu

  1. Foarte tare articolul, ar mai trebui cautate astfel de celebritati pentru ca pana la urma o imagine face cat 1000 de cuvinte.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s