Vanzarile de tigari electronice au crescut rapid

Vanzarile de tigari electronice au crescut rapid pentru o alternativa a tutunului

Fumatorii de tigara electronica, camapara si discuta despre avantajele si dezavantajele tigarii electronice in cafenele, la birou sau pe forumurile de pe internet. Acestia discuta in general despre vaporii produsi de tigara electronica, aromele si nivelul de nicotina al E-lichidului.

Cand discuti cu un fumator de tigari normale despre tigara electronica, acesta iti poate explica din experienta personala impotanta aromelor dar si a cantitatii de vapori. Desi anunturile despre tigari electronice pot fi convingatoare, nimic nu se compara cu informatiile concrete oferite de cineva care foloseste si intelege produsul.

Beneficiile pe care tigara electronica le ofera sanatatii unui fumator sunt evidente si nu exista nici o dovada in prezent care sugereaza ca nicotina ar putea face rau pe termen lung. Nu este greu sa convingi un fumator de tigari normale despre beneficiile de sanatate ale tigarii electronice in comparatie cu riscurile pe care le provoaca tigara normala. Studiile anterioare arata ca nicotina nu este cea care provoaca rau sanatatii unui fumator de tigara electronica.

Cand iei in considerare multitudinea de toxine pe care fumul de tigara normala le contine, vaporii simpli produsi de tigara electroncia sunt o obtiune clar, mai sanatoasa. Zvonurile aparute de la producatorii de tutun pentru a stopa vanzarea de tigari electronice si pentru a oprii concurenta sunt foarte usor infirmate de fapte.

Toxinele din fumul de tutun nu sunt numai provocare de arderea tutunului, ele se gasesc in tigara normala si datorita numerosilor aditivi pe care producatorii de tutun le folosesc pentru a imbunatatii standardele tigarii normale. Fumul de tigara trimite particule chimice adanc in plamani care cresc riscul de cancer, al bolilor de inima si a bolilor cailor respiratorii.

Nu exista toxine sau gudron in vaporii de tigara electronica. Tigarile electronice contin aproximativ 20 de substante si toate au fost testate ca fiind sigure. Propilenul glicol utilizat pentru a produce vapori a fost declarat inca din 1924 ca substanta sigura pentru a fi consumata de catre oameni.

Intrebarea cea mai folosita de catre fumatorii de tutun cand discuta cu un fumator de tigara electronica este daca beneficiile tigarii electronice satisfac si dau o experienta realistica a fumatului normal. Consumatorii pot vedea cu usurinta beneficiile tigarii electronice dar vor sa fie siguri ca aceasta poate inlocui cu adevarat tigarile clasice.

Cum se utilizeaza si gustul, ar fi urmatoarea intrebare? Daca gustul de tigara electronica este unul neplacut fumatorul de tigari clasice nu va aprecia produsul. Daca exista multe piese mici care trebuiesc demontate si apoi montate la loc atunci fumatorul de tigari clasice ar putea crede ca inlocuirea tutunului cu tigara electronica presupune prea mult deranj. Dar din fericire nici una dintre aceste 2 inconveniente nu exista.

Cresterea rapida a numarului de vanzari ale tigarilor electronice arata cat de nerabdatorii sunt oameni sa incerce acest produs. Daca iti cumperi o tigara originala te vei putea bucura cu adevarat de vaporii oferiti de acest produs pe cand acest lucru nu va fi valabil la o tigara electronica ieftina, copiata si fabricata pe vapor.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s