5 locuri in care vei aprecia sa ai o tigara electronica

In acest post, spre deosebire de postul anterior (10 locuri in care sa folosesti tigara electronica), ne vom focusa pe locuri pe care le frecventati zi de zi si unde veti aprecia sa aveti o tigara electronica la indemana.
Si daca sunteti fumator pun pariu ca deja v-ati amintit cateva situatii neplacute unde v-ar fi placut sa aveti parte de ceva ”fum” dar datorita regulilor pe care fumatorii de tigari clasice trebuie sa le respecte, nu ati avut parte de el.

In primul rand retineti ca tigarile electronice nu ard si nu folosesc niciun fel de combustibili. Ele vaporizeaza un mix de propilen glicol, apa, glicerina, arome si nicotina optionala. E-lichidul este vaporizat la o temperatura mult mai mica (40 – 65 grade Celsius potrivit testelor ATE) decat are loc arderea. Deci orice interdictie privind fumatul care se refera la tigarile aprinse, la fumatul tigarii clasice sau la fumul pe care aceasta in scoate, nu se aplica la tigara electronica, deoarece aceasta nu arde si nici nu produce fum. Prin urmare iata cele 5 locuri in care ti-ai dori o tigara electronica:

1. Masina ta. Iti aduci aminte de vremurile bune cand fumai un pachet de tigari la fiecare 300 de km parcursi? Iti aduci aminte cum mirosea masina ta? Poti sa aburesti din tigara electronica de la Bucuresti pana in Timisoara si sa iti si vinzi masina cand ajungi acolo. Te gandesti ca nu te va tine bateria? Nicio problema…iti cumperi un adaptor pentru masina si vei aburi fara probleme. In plus vei avea si o intensitate constanta a aburilor.

2. In pat. Fumatorii inraiti au obiceiul de a fuma in pat. Scapa de scrumiera urat mirositoare si puneti in loc un incarcator de tigari electronice. Mirosul o sa fie mult mai placut si in plus scapi si de scrum.

3. In aeroport. Zboruri lungi, cozi imense si nici un loc unde sa fumezi…ai grija sa iti lasi tigara electronica la indemana. Fa-o in liniste. Securitatea din aeroport s-ar putea sa te ia la intrebari si tu ai un avion de prins.

4. Locul tau preferat de fumat. Pentru multi fumatori, barurile sau puburile numai sunt aceleasi fara un nor de fum deasupra capului. Desi aburul de tigara electronica se evapora imediat, ii va da totusi oricarui fumator un sentiment de nostalgie.

5. La petreceri. Ai prieteni nefumatori? Te-ai saturat sa faci ture pana afara ca sa iti savurezi tigara. Ia-ti cu tine tigara electronica. Arata-le-o prietenilor tai. Multi dintre ei vor crede ca este super tare ca nu vei mai fi nevoit sa faci ture afara si sa te intorci mirosind a cocean ars.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s