Tigara electronica nu te imbatraneste!

Odata cu aparitia tigarii electronice, fumatorii de pretutindeni au realizat ca exista solutii mult mai inteligente si mai utile decat tutunul.

Tigara electronica este o invetie epocala, o alternativa care schimba drastic dar intr-un mod minunat ”lumea fumatului”. Daca nu stii ce este o tigara electronica si cum functioneaza poti accesa: http://www.tigaraelectronica-nr1.ro/ce-este-tigarea-electronica-pt-28.html . Desi principiul de functionare al tigarii electronice poate parea complicat, totul se petrece instantaneu. Multi utilizatori au marturisit ca nu gasesc vreo diferenta atunci cand folosesc tigara electronica, in comparatie cu tigara traditionala.

Insa, nu numai aspectele tehnice au facut ca tigara electronica sa devina asa populara. Exista multe beneficii atunci cand utilizezi o tigara electronica pentru care merita sa renunti la tigara clasica. Mai intai tigarile electronice nu contin substantele nocive, cancerigene pe care tigara clasica le are. Vaporii produsi de tigara electronica sunt inodori si nu lasa nici o urma atunci cand iau contact cu hainele, parul, mainile sau respiratia. Cu toate acestea, satisfactia de a fuma este aceeasi, deoarece vaporii sunt un rezultat al vaporizari nicotinei lichide care se afla intr-un cartus reincarcabil. Si deoarece sunt doar vapori legile aplicabile tigarii clasice nu sunt valabile si la tigara electronica, deci poti aburii linistit oriunde. Scrumul, mirosul urat, mustiucurile si dintii ingalbeniti sunt niste probleme cu care nu te vei mai confrunta daca vei folosi tigara electronica.

Aburi de calitate!!!

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s