Campanii de promovare la tigari electronice

Nu la noi… desigur, suntem inca prea „mici”, ca piata.

Tatal frumoasei actrite, Lindsay Lohan, a lansat neintentionat, o campanie de marketing de promovare a tigarilor electronice, in incercarea de a o ajuta pe fiica sa, sa renunte la fumat, aceasta aflandu-se la dezintoxicare.

Michael Lohan a fost interzis sa o viziteze pe Lindsay la Betty Ford Clinic in Rancho Mirage, California, insa asta nu la oprit in incercarea de a-si ajuta fiica sa renunte la fumat.

Conform mai multor surse, Lohan i-a trimis Lindsay un pachet de ingrijire care continea si o tigara electronica, in speranta ca starleta va incerca macar sa se lase de fumat. In plus, pachetul suspect de ingrijire, trimis actritei de 24 de ani, continea deasemenea si haine de peste 8000 $ pentru a facilita sederea acesteia la Betty Ford Clinic.

Furnizorii de tigari electronice din America spera ca aceasta campanie media sa incurajeze oamenii sa incerce sa se lase de fumat cu ajutorul tigarii electronice.

Din ce in ce mai multe vedete apeleaza la tigara electronica pentru a renunta la fumatul clasic. Acest lucru adauga un plus de incredere celor care nu sunt inca siguri de ce beneficii vor beneficia utilizand o tigara electronica.

Pentru cei care nu au incercat pana acum exista kituri complete pentru incepatori: Kit complet DSE901 – start  si Kit complet DSE510 – start.

Un comentariu

  1. felicitarile mele pt forum, poate asa mai scapam si noi de prejudecati si incepem sa vedem adevaratele beneficii ale tigarii electronice. Nu-mi place insa, si trebuie s-o spun, faptul ca faceti atata reclama la tigara DSE901, DSE510 si implicit la diferite site-uri. Cred ca acest forum ar trebui sa fie oarecum obiectiv. Ceea ce vreau sa spun este ca in momentul de fata pe piata exista diferite modele de tigari electronice, foarte bune, unele mai bune decat modelele pe care le promovati voi si de asemenea alti furnizori cu oferte mult mai atragatoare.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s