Charlie Sheen primeste moca tigara electronica


Dupa ce a fost implicat in numeroase scandaluri cu prostitutie si droguri, dupa ce a ajuns la dezintoxicare si si-a pierdut familia, Charlie Sheen a hotarat sa renunte la toate viciile, inclusiv si la fumat. Pentru a prelua controlul asupra viciului sau, o companie din America se ofera sa il aprovizioneze timp de un an cu tigari electronice si cu toate consumabilele necesare.

Compania s-a hotarat sa il ajute dupa ce faimosul actor a fost vazut fumand tigari in direct, intr-un interviu acordat NBC. Sheen a fost convins de companie sa renunte la fumatul clasic si sa recurga la tigara electronica pentru a-i fi mai usor. Acestuia i-au fost oferite cartuse, baterii, atomizoare si e-lichid-ul necesar pentru un an.

Aceeasi companie a ajutat-o si pe Katherine Heigl sa renunte la fumat iar o parte din banii primiti din achizitionarea de consumabile au fost donati. Acelasi lucru se gandesc sa il faca si acum cu Sheen, prin urmare o parte din banii pe care actorul ii va cheltui pe consumabile vor fi donati.

Un purtator de cuvant al companiei a marturisit ca Charlie ar trebuie sa inceapa sa abureasca in public pentru a-i feri pe reporteri dar si oameni din jurul sau de fumatul pasiv.

Charlie Sheen se alatura unei liste lungi de vedete de la Hollywood care apeleaza la tigara electronica pentru a renunta la fumat. Printre acestea se numara: Katherine Heigl, Dennis Quaid, Leonardo DiCaprio, Paris Hilton, Tom Petty si multi altii.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s