Piata de tigari electronice evolueaza

Este dificil de a găsi  persoana care a făcut prima tigara electronica, dar un lucru este evident, cel care a inventat-o a fost un fumător pentru că un nefumator nu se poate gândi la ce durere şi tensiune suporta un fumator atunci cand incearca sa se lase de fumat. Potrivit unor oameni pe primul loc ca producator de tigari electronice este China, dar acesta nu este un raport autentic.

Tigara Electronica este extrem de dezvoltata în SUA, Anglia, Germania şi China. Produsul a apărut ca o revoluţie în piaţă şi ca urmare multe companii au sărit în afaceri.

Iniţial, atunci când E-CIG a fost un produs nou, acesta a fost disponibil doar pe internet, dar acum acesta este vândut în magazine şi supermarketuri dedicate ţigarilor electronice. Din pacate la noi in Romania astfel de magazine nu au aparut, exista zvonuri care spun ca deocamdata nu este posibil din cauza presiunilor din partea producatorilor de tabac.

Producătorii au început sa isi imbogateasca ofera prin diversificarea produselor oferite. Unele companii oferă culori diferite de tigari electronice asa ca acum e mai mult o tendinţă pe care oamenii o adopta, asortandu-si pantofii / hainele cu tigara electronica. Lol… eu inca nu o cred pe asta. 🙂

Tigarile electronice au apărut ca o alta metoda de a scapa de fumat, privita de majoritatea oamenilor cu multa indoiala, insa a devenit o baghetă magică pentru toţi fumătorii.

Tigara electronica ofera alternativa sanatoasa ieftina si usoara de a scapa de tigarile clasice. Din pacate acest produs fabulos nu este privit cu ochi buni de toata lumea, in mod evident exista mamuti care au de pierdut sume astronomice din cauza ca oamenii nu mai cumpara tigari clasice, „manastire intr-un picior………”

Au existat si exista in continuare tentative misele de a stopa cresterea rapida pe piata a acestei minunate inventii.

Fumatul electronic va ofera satisfacerea dependentei in conditii de siguranta si liniste, nu-i mai afectati pe cei din jur, nu mai folositi produse inflamabile care din neatentie pot duce la dezastre, nu mai innegriti plamanii cu tutun. Acestea sunt doar cateva avantaje ale fumatului electronic.

 Piata Tigarilor Electronice este in crestere rapida si speram sa vedem in curand si in tara noastra magazine care comercializeaza tigari electronice de calitate si daca tot speranta moare ultima, poate vedem si o implicare benefica a guvernului asa cum s-a procedat in tari mai dezvoltate.

Ca sa nu va plictisiti cat aburiti tigara electronica, va mai scriu si eu cateceva. 🙂 Prietenii sa nu ma injure. 😛

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s