S-a infiintat o noua Asociatie pentru tigara electronica

Industria de tigari electronice la nivel international, este in faza incipienta. Pana acum, desi la inceput, aceasta industrie a fost supusa multor incercari si provocari. Lupta cu producatorii de tutun, FDA ( US Food and Drug Administration) si multi altii este din ce in ce mai apriga.

In contextul conditiilor actuale de supravietuire incercam cum putem mai bine sa ne impartasim convingerile. Astfel, in Marea Britanie, cei din industria de tigari electronice au infiintat o noua asociatie: The Electronic Cigarette Industry Trade Association (pe scurt ECITA).

MHRA (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency) si-a declarat deja sprijinul pentru aceasta organizatie, lucru care cred ca va ajuta pentru a adauga un plus de credibilitate acestei industrii.

Tigara electronica a captat tot mai multi adepti in lumea intreaga. In SUA peste 10% dintre fumatori au trecut pe tigara electronica. Va dati seama ce inseamna asta??? La noi cred ca procentul este pesemne in jur de 0,01%, insa zi de zi noi fumatori trec pe tigara electronica.

Am vazut ca tot mai multe persoane publice sustin tigara electronica, atat in strainatate cat si la noi. Si de ce sa nu faca asta? Toti, cand reusim sa ne lasam de fumat, incepem sa ne laudam. Este un lucru normal, o chestiune psihologica a dependetilor de ceva.

Dar sa revenim la asociatiile cel care comerciaza tigara electronica. De ce s-au infiintat? Pentru ca oamenii sa cumpere tigari electronice de calitate, nu tzepe cum vand si in Romania foarte multi. De asemenea s-au infiintat ca impreuna sa poate lupta pentru libertatea de a comercializa tigara electronica, libertate pe care producatorii de tabac incearca zi de zi s-o ingradeasca.

ECITA ajuta comerciantii de tigara electronica, cei nou veniti in industrie sa opereze o afacere legala, in conformitate cu legea si cu etica. Au grija ca lichidele sa nu fie toxice, au grija ca tigarile electronice sa fie de calitate.
Daca s-ar face si la noi o astfel de asociatie, cred ca ar avea cca. 3 membri…. pentru ca restul nu ar corespunde acestor conditii…

Din partea noastra toate felicitarile! O noua organizatie pentru tigara electronica e binevenita oricand, cu cat suntem mai uniti poate, cu atat vom reusi sa iesim invingatori in aceasta lupta continua.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s