Angajatii companiilor mari trec pe tigara electronica?

Angajatii companiilor mari trec pe tigara electronica?

Mi-a ajuns la urechi o informatie foarte misto. Mai multe companii mari au interzis fumatul, ma rog eu stiu ca au facut de mult acest lucru… pesemne acum au desfiintat si locurile pentru fumat, pe care le amenajasera in trecut.

Totodata, pentru a nu-si „distruge psihic” angajatii le propun acestora fumatul electronic. Mai mult, companiile care isi permit, le fac cadou angajatilor fumatori, tigari electronice.

Tigara electronica poate fi foarte benefica pentru patronul care alege sa permita fumatul electronic in firma sa. De ce? Foarte simplu, dispar pauzele de tigara. :))

Asa ca daca esti patron si ai angajati care fumeaza, gandeste-te serios sa le faci cadou o tigara electronica. Astfel vei spori productivitatea muncii. Angajatul, va fi multumit pentru ca poate fuma cand are chef iar tu vei castiga prin marirea timpului de lucru.

E o idee tare, nu? Stim ca majoritatea dintre noi, ne luam pauze de tigara. Ar fi nasol sa dispara pauzele, insa vom avea avantajul ca putem aburi cand vrem… iar patronul va fi fericit ca muncim mai mult. :))

Acum depinde cum privesti lucrurile, sa aburesti tigara electronica este mult mai sanatos si mai economic pentru tine… sa muncesti mai mult… probabil ca nu-ti va conveni… 🙂

Cu toate aceste aspecte pozitive si negative pentru angajat (pentru patron nu poate fi decat un lucru benefic) eu cred ca trecerea la tigara electronica, in cadrul firmelor este un lucru bun. Suntem multi care am dori sa renuntam la fumat, dar nu am gasit cea mai simpla solutie. Acum exista solutia… si pana la urma cei care nu doresc, nu poate sa-i oblige nimeni.

Acum ca vine Pastele, fa-le angajatilor tau cadou o tigara electronica! Spune-le despre forum pentru a stii sa o foloseasca in mod corect. 🙂

Aburi de calitate!

PS. Poate ne confirma cititorii nostri ce s-a intamplat in firma unde lucreaza. S-a acceptat tigara electronica in birou?

Reclame

9 comentarii

  1. Da

  2. unde lucrez eu,la cfr,abia ne-am cumparat cativa tigara electronica.a vazut sefu si sper sa ne lase sa aburim in birou.sanatate si aburi de calitate.

  3. Super si este benefica si pt companiile mai mici, toti sunt angajati, nu numai cei de la marile companii. Mult succes tuturor…

  4. Si noua ni se da voie cu tigara electronica la birou, ba chiar este foarte incurajata!

  5. din pacate la noi nu se permite, no… sa traiasca pauza de aburire 🙂

  6. Eu vapez in MALL..acolo am si standul unde vand tigara electronica..sunt cativa care din oftica caci ei saracii stau in frig si fumeaza,spun ca ¨miroase urat¨ desi am un aspire bdc cu rez de doua zile si bag la greu usa mix cu juicy peach..deci mananca rahat…cred ca le place..de aia o fac..defapt..in aceasta tara mereu e frica de nou..siii se cam accepta noul..dar greu.–aici e buba…Vapori densi!!!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s