Forum tigara electronica va asteapta pe Facebook!

Dragi aburitori, in urma nenumaratelor cerinte pe care le-am primit de a ne adauga pe Facebook, ne-am hotarat in cele din urma ca ar fi cazul sa ne cream un cont.

Aveti aici adresa contului de Facebook http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100002358245984 . Din pacate nu am putut sa punem numele contului „Forum Tigara Electronica”, asa cum ar fi fost normal, din motive pe care probabil toti utilizatorii de Facebook le cunosc. Iar daca Facebook nu a vrut sa ne accepte numele, ne-am gandit ca macar cel de Tigara Electronica este oarecum legat de activitatea noastra.

Dar, pe langa aceasta veste, mai avem sa va dam una. Am mai creat si un grupulet pe Facebook care se intituleaza „Club aburitori”. Toti cei care doresc ca intre in acest grup ii rugam sa ne trimita pe adresa de email: nufumat@yahoo.com numele lor, adresa de email sau pagina de Facebook pentru a va putea adauga. Pe acest grup asteptam intrebari, sugestii dar si sfaturi utile legate de tigara electronica.

Avem o rugaminte pentru dragii nostri aburitori, care ne apreciaza si care considera ca informatiile noastre le sunt utile, sa ne dea un LIKE pe pagina noastra de Facebook: http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Forum-Tigara-Electronica/107173102700847 .

Acestea fiind spuse, asteptam sa ne facem cat mai multi prieteni in „retea” si nu pot sa inchei altfel decat urandu-va, traditionalul „Aburi de calitate”!

Anunțuri

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s