Are tigara electronica acelasi gust cu cea clasica?

Are tigara electronica acelasi gust cu cea clasica?

Intalnesc aceasta intrebare destul de des pe buzele celor incepatori. Mai precis multi fumatori intreaba: „fumez marca x de tigari, ce e-lichid mi se potriveste?” Raspunsul este acelasi de fiecare data. Nu pot sa zic exact deoarece gustul este subiectiv. In general recomand oamenilor sa mearga la inceput pe arome clasice, pentru a fi mai usoara trecerea de la tigari clasice la tigari electronice.

Mi-ar placea sa spun fumatorilor ca e-lichidele cu aromele clasice au acelasi gust ca si marcile de tigari din tutun, pe care le-au fumat in ultimele decenii insa, ar fi incorect. Adevarul este ca vaporii si fumul de tigari, indiferent cat de mult seamana si actioneaza, sunt doua lucruri diferite. Fumul are un gust si un miros diferit. Este adevarat ca gustul brandurilor poate fi modificat adaugand diferite substante chimice sau schimband procesul de fabricatie insa, toate tigarile clasice au acel gust „distinct”, usor neplacut dupa terminarea tigarii. Tigarile electronice nu pot imita perfect gustul de tigari clasice, pentru ca nu exista ardere si nici fum. Dar gustul este asemanator si chiar mai placut.

Multi fumatori care au devenit aburitori marturisesc ca prefera gustul de tigari electronice peste orice marca de tigari din tutun. Si un mare lucru este ca la tigarile electronice ai optiuni nenumarate. Exista o mare varietate de branduri de e-lichide, cu nenumarate arome si concentratii de nicotina. Si un lucru foarte important este ca poti opta si pentru varianta fara nicotina.

In concluzie, daca sunteti in cautarea un lichid de tigara electronica care are gustul tigarilor din tutun, nu uitati ca aveti o multitudine de optiuni de unde puteti alege. Incepeti cu arome clasice (Marlboro = USA Mix, Kent = SEC, Tabac sau mentol) si apoi incercati-le pe toate.

Si nu in ultimul rand, nu fiti socati cand preferintele dumneavoastra se vor schimba in timp.

Anunțuri

1 comentariu

  1. e total diferita/In sensul ca miroase mai bn 😛


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s