Tigara electronica marca Charlie Sheen!


In ultima vreme am auzit numai lucruri bune despre Charlie Sheen. Din baiatul rau din serialul „Two and a Half Men”(„Doi barbati si jumatate”) a devenit barbatul linistit, preocupat de un stil de viata cat mai sanatos si adecvat.

Desigur ca ne-a surprins pe toti ca a renuntat nu numai la droguri, dar si la fumat, cu ajutorul tigarilor electronice dar…sa isi faca o companie care sa produca tigari electronice asta le intrece pe toate.

Starul din serialul ”Doi barbati si jumatate” a incheiat un parteneriat cu o companie producatoare de tigari electronice. Acesta va lansa o noua tigara electronica pe piata ce va purta numele de „NicoSheen”. Charlie va fi si imaginea noii tigari electronice care se va vinde sub sloganul: „The Winning E-Cigarette Sheen Safe Smoke”.

Am intrat pe site-ul oficial, care deocamdata e in lucru, si am vazut o tigara electronica care parea sa semene cu Ego. Mai erau inca doua tigari electronice care seamana cu dse510 si Ego XXL. Precis le face tot la Sailebao si le branduieste. 😛

Trebuie sa recunosc ca o astfel de initiativa va ajuta la promovarea tigarilor electronice. Si nu va ajuta doar la promovarea lor dar va adauga si un plus de credibilitate oamenilor.

Nu pot sa confirm cat de bune sunt produsele din gama NicoSheen pentru ca nu mi-am achizitionat unul si nici nu intentionez. Daca va achizionati un produs din aceasta gama asteptam cu drag un review.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s