Tigari electronice pe masini la NASCAR

Tigari electronice in Nascar


O companie de tigari electronice sponsorizeaza NASCAR Driver TJ Bell

Poate ca va amintiti firmele de tigari care sponsorizau Formula 1… inainte ca acestea sa fie interzise. Eu imi amintesc de WEST pentru Mercedes si de Marlboro pentru Ferrari… 🙂

Evoluam si lucrurile se schimba… iata ultima noutate: O companie de tigari electronice sponsorizeaza NASCAR Driver TJ Bell

Se pare ca desi sponsorizarea firmelor de tigari clasice este interzisa, au permis firmelor de tigari electronice sa faca acest lucru. Deci le-au atribuit un statut diferit. 🙂 O sa innebuneasca FDA-ul de nervi. :))

Green Smoke, o companie care comercializeaza tigari electronice in SUA a devenit sponsor oficial al curselor NASCAR Driver TJ Bell. In ciuda numeroaselor controverse din SUA si incercarilor FDA de a interzice tigara electronica, compania incearca sa isi expuna produsele maselor participante la cursele NASCAR.

NASCAR Driver TJ Bell este un eveniment foarte important in SUA si este cunoscut la nivel mondial. Aceasta initiativa de a introduce tigarile electronice intr-o asemenea competitie este o adevarata oportunitate de a promova fumatul electronic.

Desi parlamentari din New York, dar si din toata SUA, promit sa ia masuri drastice impotriva tigarilor electronice, aburitorii se inmultesc pe zi ce trece. Ba chiar mai mult intr-un articol anterior am povestit despre un grup de oameni care au organizat proteste la New York, postand pe celebrele panouri publicitare, mesaje care incurajau fumatul electronic.

De asemenea, s-au infiintat foarte multe asociatii care apara industria de tigari electronice. Printre acestea amintim : ECA (Electronic Cigarette Association), TVECA ( The Tobacco Vapor Electronic Cigarette Association), ECO (Electronic Cigarette Organization), ECITA (The Electronic Cigarette Industry Trade Association) si ECCA (The Electronic Cigarette Consumers Association UK).

E bine ca avem sustinatori din ce in ce mai multi… oricum cred ca in afara acestor organizatii care apara interesul industriei de tigari electronice, cei mai importanti sustinatori sunt oamenii… consumatorii. Si spun asta deoarece ma bucura ca in fiecare zi primim foarte multe mesaje de la cititori care sunt multumiti si care sunt mandri ca au renuntat la fumat cu tigara electronica.

Aburi de calitate! 😉

Reclame

1 comentariu

  1. UN LUCRU SUPER CU SPONSORIZAREA !
    Cred ca si parlamentarii nostri si cei care maresc preturile catastrofal in functie de veniturile mizerabile , plus ca daca vor fi mai multi fumatori de tigari electronice nu mai intra la bugetul statului atata amar de banet. Vanzatorii de tigari imi spun ca primesc la 1 pachet de tigari vandut sutimi dintr-un ban, deci aproape intreaga valoare a tigarilor intra in buzunarul fara fund al statului si o mica parte in al celor care le fabrica.
    Asa ca si ai nostrii cred ca vor cauta sa impiedece comercializarea sau fumatul aburit !
    Sa speram ca nu va fi asa ca daca asa se va pune problema la noi nu are cine sa iasa in strada sau sa faca proteste cum ar trebui facute pentru multe alte lucruri.
    Ma opresc aici cu speranta ca ne vor lasa in pace sa fumam ce tigari dorim !


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s