Tigari electronice pentru toti soldatii si veteranii din SUA


South Beach Smoke, o companie din industria de tigari electronice din America, a demarat saptamana aceasta un proiect numit ” Smoke-Free Soldiers” pentru a combate fumatul in randul militarilor.

Cei din compania South Beach Smoke, au marturisit ca s-au gandit sa demareze aceasta campanie pentru a-si proteja militarii care desi supravietuiesc pe front pot muri din cauza fumatului. Prin urmare, s-au gadint sa le ofere tuturor militarilor cate un kit de tigara electronica pentru incepatori pentru a renunta la fumat.

Nu stiu daca la noi cineva s-ar fi gandit la asa ceva… oricum la noi nu se castiga asa multi bani din tigari electronice. In principiu numai statul ar trebui sa fie cel care sa demareze astfel de campanii.
Dar cum sa sustina asa ceva statul cand primeste bani foarte multi din accizele pe tigari clasice.

Importatorii si distribuitorii de tigari electronice la randul lor nu ar putea sa faca asa ceva. Nu ca nu s-ar gandi sa ofere kituri de tigara electronica pentru cei care doresc sa renunte la fumat, dar daca ar face asta ar da toti faliment. Piata de tigari electronice din Romania, este inca o piata in formare si in crestere pe zi ce trece. In America, tigara electronica este mult mai populara.

Un alt lucru care impiedica fumatorii sa renunte la tigarile clasice cu tigara electronica sunt produsele contrafacute. Foarte multi oameni care au incercat si au nimenit un produs prost, sau un lichid de proasta calitate au considerat ca tigara electronica nu este buna si nu au mai incercat…si-au pierdut increderea in acest produs.

Poate ca intr-o zi astfel de initiative vor avea loc si la noi. Incetul cu incetul, sa speram ca si la noi tigara electronica va fi oferita ca alternativa bolnavilor, militarilor si tuturor celor care au nevoie pentru a renunta la fumat.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s