„VapeTube” pentru utilizatorii de tigari electronice

Foarte multi dintre voi, dragii nostri cititori, ne-ati facut tot felul de propuneri de-a lungul timpului. Sa ne facem televiziune, sa facem o rubrica unde sa puteti scrie experientele voastre cu tigara electronica, sa acordam interviuri etc…Pe unele dintre ele am putut sa le punem noi in practica…pe altele le aveti deja pe internet.

De aceea trebuie sa va informez de existenta „VapeTube”. ( http://www.vapetube.com  )

VapeTube este un Youtube al utilizatorilor de tigara electronica. Aici gasiti filmulete despre modele de tigara electronica, review-uri ale utilizatorilor despre E-lichide, trucuri si chiar cum sa construiesti diferite modele de tigara electronica. Site-ul nu este „inca” foarte complex. In sensul ca nu are foarte multe filmulete. Si datorita faptului ca este un site care se adreseaza utilizatorilor de tigari electronice din toata lumea majoritatea filmuletelor sunt in engleza. Probabil ca odata cu trecerea timpului si cu cresterea numarului de utilizatori de tigari electronice, vor aparea si filmulete in alte limbii care sa cuprinda informatii din ce in ce mai detaliate.

Pe Vapetube veti gasi review-uri ale unor adevarati „maniaci”, as putea spune, ai tigarii electronice. Va vine sa credeti sau nu dar unii dintre noi au facut un adevarat hobby din tigara electronica si veti fi surprinsi sa vedeti ce mega baterii de tigara electronica si-au construit sau cum si-au modificat atomizoarele.

Cam atat despre VapeTube, eu m-am uitat putin pe filmulete insa deocamdata nu am gasit informatie noua pe care sa o impartasesc cu voi. O sa mai caut si daca gasesc ceva interesant o sa va informez. 🙂

Aburi de calitate!

Anunțuri

2 comentarii

  1. Super!!! Maniaci??? Eu le-as spune fani ai acestor instrumente…
    Cu simpatie Cristina M.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s