Folositi tigara electronica in Pub-uri, spun englezii!


Englezii promoveaza tigara electronica pentru folosirea acesteaia in pub-uri, unde s-a interzis tigara clasica.

Cu totii stim deja ca englezii se numara printre cei mai infocati fani ai tigarii electronice, mai ales de cand fumatul este interzis in locurile publice (in special in pub-uri, locurile cele mai frecventate pentru a da o bauta). Tot englezii sunt cei care s-au gandit la o noua campanie pentru a promova tigara electronica si anume CAM – VIP.

CAM – VIP, Campaign for Vaping in Pubs ( Campania pentru a aburii in Pub-uri ) a fost organizata pentru a incuraja atat fumatorii si aburitorii sa mearga sa abureasca linistiti tigari electronice in Pub-uri.

Petrecerea timpului, in pub-uri, in Marea Britanie este foarte la moda. Nu doar tinerii chiar si cei mai in varsta obisnuiesc sa frecventeze foarte des aceste locuri. Cu totii am auzit despre celebrele pub-uri londoneze, unii chiar le-au si vizitat probabil. Odata cu interzicerea fumatului in Pub-uri, o parte din fumatori au renuntat sa mai frecventeze aceste locuri. CAM – VIP doreste sa ajute fumatorii si sa promoveze tigara electronica in pub-uri.

Multi dintre fumatori nu stiu ca tigara electronica este permisa in pub-uri, de aceea organizatorii campaniei au construit un afis pe care patronii pub-urilor sa il afiseze cu scopul de informa fumatorii ca aburitul de tigari electronice este permis in pub-uri.

Trebuie sa amintim si noi fumatorilor romani ca tigara electronica este permisa in baruri, pub-uri si restaurante. Nu exista o lege care sa interzica aburitul in locurile publice iar legea care se aplica tigarilor clasice nu este valabila pentru tigara electronica. O sa demonstrez acest lucru ca sa fim lamuriti cu totii.

In primul rand o sa postez definitia din DEX a fumatului: „FUMÁ, fumez, vb. I. Intranz., Tranz. A aspira, a trage fumul de tutun din țigară sau din pipă; a bea (tutun), a duhăni. – Din lat. fumare (înțelesul după fr. fumer).” Definitia tigarii cred ca numai trebuie sa o postez, probabil stim cu totii ce este.

In continuare pentru cine are timp si placere de lectura aveti aici http://www.dreptonline.ro/legislatie/ordonanta_prevenire_combatere_produse_tutun_5_2008.php
Ordonanta privind modificarea si completarea Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun, ordonanta nr. 5/2008.

Trebuie sa mentionez ca tigara electronica nu se regaseste in aceasta lege. Prin urmare aburiti linistiti in locuri publice pentru ca legea nu interzice acest lucru.

Afis tigara electronica permisa

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s