Protest pentru tigara electronica cu alune si covrigei


Va vine sa credeti sau nu dar un pasager al zborului 188, cu plecare de la Los Angeles, destinatia Salt Lake City, a protestat in avion aruncand alune si covrigei in insotitoarele de zbor deoarece nu a fost lasat sa aburesca o tigara electronica. 🙂

Sa va povestesc cum au stat lucrurile mai exact. Pogos Paul Sefilian, un domn in varsta de 42 de ani, s-a urcat linistit in avion si a inceput sa abureasca din tigara electronica. Insotitoarele de bord l-au surprins pe bietul om aburind si i-au facut observatie, informandu-l ca tigara electronica este interzisa la bordul avionului. Un lucru total neplacut si care chiar nu il inteleg. De ce sa interzica tigara electronica in avion? Cand nu afecteaza pasagerii cu nimic, si nu face rau nimanui. Dar asa cum v-am spus intr-un articol mai vechi, sunt companii aeriene care nu accepta nici tigari electronice la bord. Eu am avut vreo 6 zboruri in Europa, fara astfel de probleme.

Dar sa continui povestea. Sefilian a avut o mica disputa cu insotitoarea de bord incercand sa ii explice cum sta „treaba” cu tigara electronica, insa in zadar. Intr-un final si-a bagat tigara electronica la loc si s-a linistit….doar pentru moment. Dupa ce avionul a decolat, acesta si-a scos din nou tigara electronica si a inceput sa abureasca. Dupa ce insotitoarea de zbor, l-a surprins din nou iarasi i-a facut observatie. Acesta s-a enervat si ca sa protestesteze impotriva politicii companiei de a interzice tigara electronica a inceput sa arunce cu alune si covrigei in insotitoarele de bord. :))

Domnul nostru aburitor, ca un adevarat Mougly al zilelor noastre, a inceput sa deschida cutiile pentru bagaje, ca intr-un final sa isi arata pieptul dezgolit insotitoarelor de bord aratand cine e defapt „seful”.

Mai rau pentru el a fost atunci cand avionul a aterizat ca a venit politia si l-a arestat.

Desigur compartamentul sau, a fost intr-adevar lipsit de bun simt insa, omul avea perfecta dreptate. In fond, nu vad motivul pentru care nu ar fi permis in avion sa aburesti tigari electronice.

Sfat pentru aburitorii de tigari electronice: Incercati sa va aparati cauza insa aveti grija sa nu ajungeti prea departe. Din pacate „altii” fac legea i-ar noi trebuie sa ne supunem.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s