Filmulete despre tigara electronica pe mobil

Cu totii asistam la o crestere masiva din punct de vedere tehnologic. Acum 20 de ani, ne straduiam cu greu sa ne procuram cate un video sa facem rost de casete si tot asa. Au trecut vremurile in care ne uitam doar 2 ore la TV la Ceausescu si la Mihaela. Astazi avem disponibile canale tv din toata lumea, avem telefoane mobile, avem Ipad si avem si tigara electronica, pentru ca am trecut de la Carpati si Marasesti la tigari electronice.

Pe zi ce trece industria de tigari electronice evolueaza. Nu mai avem doar magazine online de unde sa ne procuram consumabilele, avem forumuri specializate, ca „Forum Tigara Electronica”, avem ziare online, avem televiziune online, avem chiar si VapeTube ( YouTube al aburitorilor de tigari electronice).

In ultima vreme, aplicatiile pentru mobil sunt in trend. Nici utilizatorii de tigari electronice nu au ramas in urma si au creat de curand o aplicatie pentru telefonul mobil. Detinatorii site-ului Vapourtrails.tv , sunt cei care au creat aceasta aplicatie care va permite sa vedeti fiecare filmulet nou care apare pe Youtube dar si comentariile aferente acestora.

Aplicatia se numeste Vapourtrails.tv app , si daca dati click pe link o puteti instala pe telefonul dvs.

Chiar daca utilizatorii de tigari electronice sunt mai putini decat fumatorii, suntem in pas cu tehnologia. Tigarile clasice incep sa devina de domeniul trecutului iar tigara electronica castiga pozitii in fata acestora integrandu-se perfect in lumea noastra.

Anunțuri

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s