Tigari electronice de vanzare in avion


Vesti bune pentru aburitorii de tigari electronice: compania aeriana Ryanair a inclus in „bufetul” sau si tigari electronice. Fumatorii au acum un motiv in plus sa devina clienti fideli ai acestei companii.

Desi in 2009 cei de la Ryanair au hotarat sa interzica tigara electronica la bordul aeronavelor se pare ca au revenit cu picioarele pe pamant si s-au linistit. Cei drept le-a luat ceva timp, 2 ani, dar tot este bine ca intr-un final au luat decizia cea inteleapta.

De cand America a inceput sa faca valva ca va intezice tigara electronica la bordul aeronavelor toata lumea aburitorilor a primit un nou motiv de ingrijorare. Au interzis tigara electronica ….pentru ca e tigara electronica. Nu degeaba a fost atat de revoltat pasagerul din Los Angeles de a ajuns saracul sa arunce cu alune si covrigei in insotitoarele de bord.

In Europa, in schimb, lucrurile stau altfel. S-au interzis brichetele in avion si tigara electronica, dupa experientele mele personale, este permisa. Si se pare ca lucrurile i-au o intorsatura buna pentru utilizatorii de tigari electronice, dar si pentru fumatori. De ce nu? La un zbor lung ii poate ajuta si pe ei faptul ca se comercializeaza tigari electronice la bord. Poate ca atunci cand vor vedea pe cineva ca abureste linistit in avion, dupa 2 ore de strans din dinti isi vor cumpara si ei o tigara electronica :). Asa isi vor da seama cat de eficienta este… si nu doar in avion. (sursa acestui articol este https://forumtigaraelectronica.wordpress.com)

Nu inteleg de ce nu se mai termina o data controversa asta cu tigara electronica in avion. In fond, nu au nici un motiv solid sa o interzica. Fac atata scandal de parca ar cadea avionul daca abureste cineva in el. Si dupa cum vedeti, cei mai nesimtiti sunt americanii, normal, ca doar patria lor e cea care conduce industria de tigari clasice la nivel mondial.

Reclame

Un comentariu

  1. Apoi la ce sa te astepti de la o natie care are un numar mare de rednecks (taranoi) ? Si banu’ e ban … dar na’ … ideea e sa NU CUMVA sa se pre-curvesca treaba … sa pice la pace (habar nu am cum) astia cu tabacul cu astia cu e-tigarile. De fapt am habar cum : CU BANI !


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s