Aburitorii de tigari electronice sunt mai productivi

Un studiu recent realizat de Vapor4Life, o companie care distribuie tigari electronice, arata ca la locurile de munca unde se permit angajatilor sa utilizeze tigari electronice s-au constatat cresteri ale productivitatii acestora si o imbunatatire a serviciilor.

Studiul a fost realizat pe persoane care aburesc tigara electronica, si participantii au fost intrebati despre diferenta in productivitatea muncii de cand li s-a permis sa pufaie tigari electronice.

Potrivit Steve Milin, CEO Vapor4Life, aburitul a adus o schimbare a stilului de viata a multor persoane. „Oamenii se confrunta cu restrictii si limitari atunci cand fumeaza tigari clasice. Sunt limitati in a-si alege locul unde sa manance, cu cine sa socializeze si desigur, au un impact si asupra locului de munca.”

Cred ca multi dintre noi s-au confruntat cu probleme la locul de munca, de-a lungul vietii de fumator. Cu totii stim de cate ori am fost mustrati de seful nostru pentru ca stam prea mult la tigara sau cu cata ardoare asteptam pauza de masa pentru a fuma o tigara. Acest lucru era de-a dreptul stresant. Acum cei care aburesc tigari electronice nu se mai confrunta cu problema asta. Pot aburii linistiti in fata biroului fara a deranja pe nimeni… asta daca nu au un sef imbecil. :))

Nu ar trebui sa ne surprinda de loc constatarea celor de la Vapor4Live pentru ca noi cei care aburim stim deja aceste lucruri. Nu doar datorita faptului ca acum nu ne mai stresam la locul de munca din cauza fumatului dar si pentru ca de cand aburim ne simtim mai bine.

Multi cititori mi-au marturisit cu bucurie ca, de cand aburesc tigara electronica, au inceput sa simta cu adevarat gustul mancarii si mirosul ei. Si acest lucru este adevarat. Tigarile clasice ne atenueaza gustul si mirosul. (pentru cei care-mi copiaza fara acordul meu articolele, sursa acestora este https://forumtigaraelectronica.wordpress.com)

In concluzie, as dori sa sfatuiesc angajatorii, sa permita celor care aburesc tigara electronica sa abureasca in birou, fara nici o problema. Pot chiar sa ii incurajeze pe fumatori, facandu-le cadou o tigara electronica.

Daca vor fi multi aburitori in birou si ceilalti angajati vor fi motivati sa renunte la fumatul clasic. Pentru ca vor fi invidiosi pe cei care aburesc , pentru ca ei pot fuma oricand au chef, nu trebuie sa astepte pana la pauza de masa sa traga un fum.

Iar disputele si neplacerile intre sefi si angajati, provocate de fumatul clasic, vor disparea si odata cu ele va creste si productivitatea muncii. 🙂

Anunțuri

1 comentariu

  1. nu sunt mai produciv…in schimb nu mai obosesc atat de repede iar dimineata nu mai trezesc intregul palier al bloculi cu tusea cea veche de tbc-ist 😛


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s