Doctorii din UK sunt pentru tigara electronica

Colegiul Royal al Medicilor din Regatul Unit al Marii Britanii a dat un citat declarand ca ei cred in tigara electronica si ca ar trebui sa ramana pe piata in aceasta tara, in timp ce se intocmesc noi legi de reglementare a statutului lor (tigari electronice).

Dupa cum stiti, cei care cititi frecvent ce scriu, in Marea Britanie tigara electronica este foarte apreciata. Englezii sunt sigurii din Europa care produc tigari electronice, ei ne indeamna sa aburim in Pub-uri si tot ei sunt cei care organizeaza festivalul Vapefest.

Acestea, dar si faptul ca tigara electronica este cea mai buna alternativa de a renunta la fumat de pana acum, au convins Colegiul medicilor sa adreseze o scrisoare Autoritatii de reglementare a Sanatatii din Marea Britanie prin care sa convinga ca tigara electronica este un produs care ar trebui sa ramana pe piata.

Medicii s-au convins ca terapia de inlocuire a nicotinei este eficienta. Iar tigara electronica are un avantaj pe care nici un alt produs de inlocuire a nicotinei nu il are. Tigara electronica mimeaza actul de a fuma. Acest lucru nu il ofera nici guma, nici plasturi nici pastilele…nimic.
In plus viteza cu care nicotina ajunge in sange este la fel de mare ca la tigara clasica. La celelalte substitute, este de 5 ori mai mica.

Tot Colegiul Royal al medicilor este cel care recunoaste ca majoritatea producatorilor de tigari electronice din Anglia, ofera produse de calitate, lucruri recunoscute si confirmate si de clientii acestora. De aceea considera ca ar trebui sa ne focusam pe terapia oferita de aceste produse si sa ne straduim sa le ridicam la standarde de cea mai inalta calitate. Acest lucru ar ajuta sanatatea publica.

Tigara electronica are sanse sa reuseasca cu sprijinul acestor medici si al nostru, desigur. La noi momentan, unii medici primesc prea multi bani de la producatorii de tutun de aceea inca nu recunosc tigara electronica la adevaratul potential. Din fericire nu toti sunt de aceeasi parere, deci avem o speranta. 🙂

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s