Folositi tigari electronice in masina

Probabil putini dintre noi au auzit de existenta statului Wales din Europa. Pot sa va spun pe scurt ca Wales este una dintre tarile care intra in componenta Regatului Unit al Marii Britanii. Este un stat cu o istorie vasta, in care castele si zidul de protectie de odinioara au devenit monumente UNESCO.

Ceea ce nu stiam despre acest stat este ca, Wales este pe cale sa devina primul stat in Europa in care fumatul in masina, unde sunt prezenti si copiii, va fi interzis. Un motiv bun sa aburesti tigara electronica la volan.

Primul Ministru Carwyn Jones a pus aceasta interdictie pe protectia copiilor de fumatul pasiv. Copiii care stau in masina cu parintii lor fumatori, care fumeaza cu geamurile inchise sunt asfixiati. Nu pot respira aer curat deloc.

Dupa parerea mea, aceasta interdictie nu va fi doar la nivelul acestui stat, ci in intregul Regat Unit al Marii Britanii. Mi se pare normal ca fumatorii sa fumeze in voie in masina lor. Insa copiii nu au de ce sa fie obligati sa respire fumul de tigara. Daca ar aburii tigari electronice nu ar fi problema pentru ca aburul oricum dispare in doua secunde. Nici nu apuca sa ajunga pe bacheta din spate. In plus nu contine substante cancerigene, ca tigarile normale. (*acest articol a fost publicat pe forumtigaraelectronica.wordpress.com, pentru cei care-l copiaza fara aprobare)

Incep din ce in ce mai mult sa ii apreciez pe englezi pentru efortul pe care il fac impotriva fumatului. In plus, ma incanta si faptul ca incurajeaza aburitul de tigari electronice dar si ca Anglia, este singura tara din Europa unde se fabrica tigari electronice. Nu sunt ele cele mai bune, eu raman cu Sailebao, insa macar se straduiesc. Pe de o parte e si normal, au cea mai mare piata, cel mai mare numar de aburitori de tigara electronica.

Oricum chiar daca exista sau nu o lege care sa interzica fumatul in masina, le recomand fumatorilor care au copiii in masina sa nu fumeze in prezenta lor. Daca vor deveni si ei fumatori la randul lor cand vor fi mari e problema lor, dar macar le faceti un bine si cat sunt mici nu vor intra in contact cu fumul de tigara. Si pentru dumneavoastra este bine, ca nu va trebui sa mai stati mereu cu geamul deschis. Mirosul produs de tigara electronica, ori nu exista, ori se simte un usor parfum, in functie de lichidul utilizat.

Anunțuri

4 comentarii

  1. Nu numai ca nu mai fumeaza pasiv nici un ocupant aL unui loc din masina, dar il feresti si de o raceala sau nu se mai pot produce accidente inevitabile, sa sara scrumul aiurea prin masina, sa te arzi….
    Are numai beneficii Tigara Electronica!!! Cu simpatie, Cristina M!

  2. Nu am copii, dar oricum nu fumam in masina in mers. Ci numai daca stateam la semafor, cu geamul deschis. In mers, cu geamul inchis nu suportam cat fum si ce miros era in masina, cu geamul deschis imi vajaia capul si orice faceam, tot zbura scrum prin masina. Si fiind un fumator de 20 tigari pe zi, la drumuri lungi era destul de nasol sa nu fumez ore intregi, ci doar la opriri. Azi am aburit prima oara o electronica la volan prin Bucuresti… mult mai usor/comod! 😀 Inca un mare avantaj… chiar o mare problema rezolvata pt mine! 🙂

  3. si eu o folosesc in masina,la semafor se uita lumea la mine ca la urs,cica-s fitzos


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s