Tigari electronice de vanzare la hotel

Tigari electronice la hotel

Exista unele hoteluri in care fumatul este interzis. Exista si multi fumatori care nu respecta aceasta interdictie si fumeaza in camerele de hotel. Astfel se creeaza o disputa intre fumatori si hoteluri.

Hotelul Clarendon din Phoenix, America propune o solutie pentru a-i determina pe fumatori sa mai fumeze in camerele de hotel. Ca sa impace „si capra si varza” s-au gandit sa vanda tigari electronice in hotel. Astfel oaspetii hotelului se vor simti mai confortabil si vor putea sa isi satisfaca si pofta de a fuma.

Proprietarul hotelului care a venit cu solutia, Ben Bethel, a declarat: „ Ne-am saturat sa amendam cu 250 de dolari clientii, pentru incalcarea interdictiei de a nu fuma, am obosit sa facem curat in camere dupa clientii care fumeaza, si sa ii alergam pe cei care fumeaza in zona piscinei si in zona barului inchis.

Prin urmare, am decis sa ii incurajam pe clienti sa utilizeze tigari electronice, pana la punctul de a le vinde chiar la receptie. Cred ca este o solutie foarte buna pentru hoteluri dar si pentru clienti. Acum clientii nostri pot aburii linistiti tigari electronice in piscina, in bar si chiar in patul lor din camera.” (acest articol este publicat pe forumtigaraelectronica.wordpress.com, pentru cei care copiaza fara acordul nostru)

Aceasta decizie s-ar putea sa nu ii incante pe fumatorii care nu doresc sa renunte la fumat. Dar, acestia trebuie sa se gandeasca ca decat sa nu fumeze deloc mai bine sa abureasca o tigara electronica, care oricum este mult mai sanatoasa.

Imaginati-va ce fericiti trebuie sa fie aburitorii de tigari electronice care sunt clienti fideli ai hotelului. Numai bine pentru ei daca isi uita incarcatorul sau e-lichidul acasa, gasesc sigur la receptie sa-si cumpere.

Astept si la noi sa apara astfel de hoteluri care sa incurajeze aburitul de tigari electronice. Eu unul va garantez ca o sa fiu client fidel.

Anunțuri

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s