Tigara electronica nu arde ca cea clasica

Incepand de maine, pe piata sunt permise numai tigari care au o tendinta redusa de aprindere. Practic tigarile care nu mai sunt folosite un timp trebuie sa se stinga singure. Aceste masuri au fost luate pentru a evita incendiile care au loc din cauza tigarile aprinse.

Producătorii care încalcă noile reguli riscă între 3.000 şi 30.000 de lei, iar distribuitorii ar putea fi amendaţi cu sume cuprinse între 700 şi 7.000 de lei sau între 2.000 şi 4.000 de lei. O suma nesemnificativa in conturile producatorilor de tutun.

Desigur ca asta nu inseamna ca de maine nu vor mai fi incendii provocate de tigarile aprinse. Nici vorba…este doar o masura care sa satisfaca si producatorii de tutun dar care sa aibe si impact asupra populatiei…cum ca autoritatile iau masuri.

Si sa nu uit sa precizez ca „Produsele aflate pe stoc vor putea fi vândute până la epuizarea
acestora.” Doamne fereste sa se piarda vreo tigara… mare pierdere. (acest articol este publicat pe forumtigaraelectronica.wordpress.com)

Tigara electronica nu arde. Daca toata lumea ar folosi tigari electronice atunci nu ar mai exista deloc incendii provocate de arderea unei tigari. Si cu toate astea, nu a pomenit nimeni pe niciunde, la TV sau la radio, ca oamenii ar putea sa apeleze la aceasta alternativa pentru a prevenii incendiile in cauza. Ca sa numai zic ca oricum am scapa de multe probleme daca toata lumea ar aburii tigari electronice in loc de tigari din tutun. Cu toate astea nimeni nu se ingramadeste sa o promoveze. Nimeni nu face nimic concret pentru a ajuta persoanele care doresc sa renunte la fumat si pentru a promova tigara electronica.

Ma intreb oare cand o sa pice si Imperiul acesta al producatorilor de tutun si tigari? Pentru ca sa nu uitam ca orice imperiu se naste, creste si infloreste iar apoi se destrama…

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s