Promotiile lunii decembrie la tigari electronice

Vesti bune, dragi fumatori care doriti sa incercati o tigara electronica. De asemenea vesti bune pentru cei care vor sa faca un cadou deosebit celor dragi. In luna decembrie mai toate magazinele de tigari electronice au lansat promotii speciale.

As vrea totusi sa va atrag atentia asupra catorva detalii pentru a nu va lua tzepe. Cand exista volum mare de vanzari, se intampla ca anumiti comercianti sa scape de produsele proaste sau greu vandabile.

Inca o data va atrag atentia ca cele mai bune modele de tigari electronice, din piata sunt: DSE901, DSE510, EGO, EGO XXL si sitemele Tank, EGO TANK si EGO TANK XXL. Sa nu faceti prostia sa cumparati modele vechi si proaste sau tigari electronice prea ieftine cum ar fi E-health… sau cum s-o mai numi ea. Daca vreti o jucarie nefunctionala puteti incerca… insa sa nu va ganditi ca veti renunta la fumat cu aceasta prostie. NU ALEGETI DOAR DUPA PRET sau dupa CEL MAI MIC PRET!

La ce ar mai trebui sa fiti atenti… ca in orice business un comerciant ok, care nu da tzepe nu va veni nicidata cu promotii mai mari de 20% din pretul initial. Daca vedeti diferente mari de pret… in jos ma refer… nu va lasati pacaliti!!! Cu siguranta nu veti lua un produs de calitate si ar fi pacat sa va pierdeti increderea in tigara electronica, doar pentru ca ati nimerit un produs prost.

Fiti atenti si la lichidul pe care vanzatorul vi-l ofera. Sunt unii care nu mentioneaza cantitatea de lichid si veti crede ca e o sticluta de 30 de ml… cand de fapt el va va trimite de 10 ml. De asemenea sunt multi care comercializeaza lichide proaste. Eu zic sa va luati dupa recomandari, ale celor care deja pufaie tigara electronica. Lichidul este foarte important sa fie de calitate buna.
Tigara electronica este un cadou foarte bun pentru orice fumator. Sunt inca multi care nu stiu despre existenta ei si ii veti surprinde… mai mult le veti face un bine. Sunt multi fumatori care au auzit de tigara electronica, insa nu au incercat pentru ca li s-a parut scumpa. Daca va permiteti sa cheltuiti ceva banuti pentru un asemenea cadou, eu cred ca veti face o surpriza placuta oricarui fumator.

Ce sa va mai spun… start la cumparaturi, promotiile nu dureaza decat o luna… iar daca scadem zilele lucratoare, nici macar o luna nu avem. 🙂 Aburi de calitate dragilor!

15 comentarii

  1. Buna
    Nu ai mentionat mai sus la cele mai bune de modele de tigari modelul TGO. Oare ai uitat, sau nu este tgo-ul printre cele mai bune tigari? Intreb, deoarece eu doresc sa achizitionez maine prima tigara electronica din viata mea, si m-am gandit la TGO. Multumesc

    • Sigur ca tigara electronica TGO este foarte ok. Pentru mine este mai buna decat Ego. Pentru fumatorii de tigari lights este mai buna, avand un gust mai fin. Poate nu era acest model cand am scris materialul respectiv. (nu stiu exact unde ai citit)

  2. Imi place de morrr acest blog, cred ca la fiecare articol am comentat…eeee asa sunt io…tot timul am cate ceva de zis. Sper ca adminul sa nu se supere. Dar cand imi place ceva, nu ma pot abtine de la comenturi. Nororcul meu ca am mai gasit aici cateva exemple de e-cig de calitate. Le-am scris pe hartie si acum m-apuc de teme, adica de o analiza comparativa, ca sa stiu ce model imi aleg. Super tare blogul. BINE CA EXISTA!!!!

    • Multumim Diana, ne bucuram cand suntem apreciati si esti oricand binevenita. Daca imi spui ce si cat fumezi, iti pot face si eu o recomandare.

  3. Umbland azi prin Cora Lujerului am descoperit intamplator o „taraba” pe care scria mare „incearca tigarea electornica”.M am apropiat si am vorbit cu reprezentatul si mi a prezentat tigarea in general.Fumez de 13 ani si avand mai multe incercari esuate de a ma lasa de fumat mi am zis de ce sa nu incerc.Insa sunt un pic cam in dubii daca sa mi cumpar sau nu.Din cate am observat tigarile electonice aici pe site sunt prezente si la „taraba” din Cora, firma numindu se chiar Ego-T.Ca o recomandare din partea dvs. se merita aceste tigari electonice?

    • Am tot scris despre copiile care se gasesc prin supermarketuri. Nu fa prostia sa cumperi din acel loc. Sunt copii mai ieftine ale tigarilor electronice prezentate aici. De asemenea lichidele pe care ei le comercializeaza sunt de proasta calitate!

  4. buna ziua,
    vreau sa achizitionez si eu o tigara electronica si habar nu am care mi s-ar potrivi.Eu fumez tigarile cele mai light de pe piata si anume cele cu concentratie de 0.2 nicotina, 1 monoxid,1 gudron.Sunt practic dependenta de gest.Tigari electronice slim exista?
    Fumez cam 10 pe zi, dar mi se intampla sa mai am si zile incarcate de un pachet pe zi.
    multumesc,

  5. Buna seara,

    Dupa o documentare destul de serioasa m-am hotarat sa-mi comand si eu o tigara electronica. Am ales modelul ego xxl kit complet. Se tot vorbeste pe forum de produse contrafacute. Am si eu o nelamurire: pe site-ul: http://www.tigarielectronice-nr1.ro pretul este de 330 lei, iar pe http://www.tigaraelectronica-nr1.ro pretul este de 280 lei. (pe axeste site-uri am plasat comenzile, pretul decide)
    Ciudat este faptul ca ambele site-uri au acelasi numar de telefon pentru comanda. Va rog o explicatie in acest sens. Cu respecte Alex
    P.S. sper ca acest comentariu va primi un raspuns si nu va fi cenzurat.

    • :)) Am vazut si eu, este simplu, site-ul cu pretul mai mare este neupdatat cu promotiile lunii decembrie. De ce? Pentru ca este un site secundar din cate stiu eu. Preturile ar fi de fapt aceleasi pentru ca este aceeasi firma. Deci promotia este valabila pe ambele, doar ca unul nu e updatat. Ai facut bine ca te-ai uitat, insa sunt convins ca ai fi avut o surpriza placuta cand iti spuneau de promotie, in caz ca nu stiai. 🙂 Sunt oameni seriosi.

      • Multumesc frumos pentru raspunsul promt si la obiect. Cu respecte Alex

  6. Mi-am facut cadou de Mos Nicolae un kit complet EGO XXL de care sunt foarte multumita. Eram o fumatoare inraita, adica 1,5 pachete pe zi de kent lung dar de cand cu noua mea jucarioara nu cred ca am mai fumat 5 tigari de atunci( si asta deoarece am fost la cineva in vizita si mi-am lasat e-tigara acasa). In schimb din aceasta tigara nu trag decat cateva pufuri pe zi, in jur de 40-50 si sunt satisfacuta total. Nu mai spun ca am aceiasi baterie din data de 6 dec si inca nu am incarcat-o!!!!! Am crezut initial ca o sa trag in continuu din ea dar am constatat ca nu a fost de loc asa. Nu vreu sa va plictisesc cu comentariul meu si am sa va spun pe scurt ca sunt foarte incantata si extrem de multumita de ea si o recomand la toata lumea. Si nu in ultimul rand blogului tau care m-a convins ca totusi exista si o alternativa mai sanatoasa decat banala tigara. VA MULTUMESC!!!

    • Hey Antoanela… multumim mult pentru aprecieri. Ma bucur ca tigara electronica iti va face viata mai sanatoasa. 🙂

  7. Salut ,
    Numele meu este traian si fumez cam 1,5 Kent lung …doresc sa stiu ce tigare imi puteti recomanda din moment ce stau departe de civilizatie din cazua serviciului ..si o e-tigare tre sa ma tina minim 24 de ore curent& ce dumnezeu mai are ea .astept cu interes un mesaj .
    Multumesc cu respect , viitor aburitor

    • Sal Traian… e clar ca-ti trebuie o baterie f puternica. Mergi pe Ego XXL sau Ego Tank XXL, baterie 1100 mAh.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu