Tigara electronica interzisa in Australia

Autoritatile din Australia au interzis tigara electronica pe motiv ca aceasta imita fumatul si incurajeaza oamenii sa continue sa fumeze. Asociatia Medicala din Australia sustine ca nu exista dovezi ca aceste tigari electronice ar ajuta oamenii.

Autoritatile din Australia trec cu vederea ce este mai important. Tigara electronica a reusit sa ajute milioane de fumatori din lumea intreaga tocmai pentru ca mimeaza actiunea de a fuma. Spre deosebire de alte terapii de inlocuire a nicotinei aprobate, tigara electronica nu doar livreaza nicotina, aceasta ofera si avantajul de a simula actiunea de a fuma.

In plus, contrar declaratiilor, tigara electronica nu incurajeaza la fumat. Aceasta este folosita exclusiv pentru a renunta la fumat. Tigara electronica este recomandata persoanelor care doresc sa renunte la fumat. Exista statistici care arata ca milioane de fumatori din lumea intreaga au reusit sa renunte la fumat cu tigara electronica. In America statisticile arata ca exista in jur de 2,5 milioane de utilizatori de tigari electronice iar in Marea Britanie in jur de 300.000. (Acest articol este publicat pe forumtigaraelectronica.wordpress.com)

O alta problema pe care Autoritatile din Australia o ignora este ca nu exista dovezi concrete ca tigara electronica prezinta riscuri pentru sanatate.

Asociatia Medicala din Australia sustine ca tigarile electronice prezinta riscuri pentru sanatate insa, nu dezvaluie care ar fi aceste riscuri. Asta pentru ca nu au indentificat. De fapt, tigarile electronice reduc riscurile de sanatate deoarece de obicei acestea reduc cantitatea de tutun pe care un fumator o introduce in corp.

Tigarile electronice nu produc gudron si nici fum. Iar acestea au avut succes tocmai pentru ca mimeaza actiunea de a fumat. In plus, au cea mai mare rata de succes dintre toate alternativele de a renunta la fumat. Dar se pare ca toate aceste aspecte nu sunt luate in considerare de Autoritatile din Australia.

Reclame

3 comentarii

  1. Stiu ca Tobacco a platit sume mari ca sa se spuna despre e-cig ca reprezinta un risc pt.sanatate. E normal sa faca asa ceva, pentru ca le-au scazut vanzarile, pe viitor oamenii nu vor mai face cancer sau alte boli din cauza fumatului, si normal ca „afacerea” va fii in pericol si pentru producatorii de tigari si pentru industria farmaceutica. in orice caz, din ce am citit pe acest super blog, mi-am dat seama ca noi am avea de castigat daca ne-am orienta spre e-cig. Am impresia ca s-ar economisii si niste bani, si mai ales ca se poate aburii oriunde, e chiar un lucru bun, de sanatate, nu mai zic….ca se stie.

  2. O sa ajungem sa iesim sa demonstram in strada pentru dreptul de a fuma electronic…Coruptia companiilor de tigari si a politicienilor nu cunoaste limite,asta e adevarul.Poate ca multi nu stiu dar exista o multime de alte inventii ingropate,inventii ce ar schimba in bine vietile oamenilor,ma refer aici la conceptul de free energy.In fine,e mult de vorbit pe subiectul asta,si ca sa vedeti ce zdrente sunt companiile de tutun,va recomand un film foarte realist,facut dupa fapte reale, The Insider cu Al Pacino „http://www.imdb.com/title/tt0140352/”

    • De acord cu tine.. am auzit si eu despre inventiile ingropate.. chiar motorul de masina ce functiona cu apa a fost ingropat de gigantii auto… ba mai mult inventatorul a ajuns in inchisoare.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s