Bobonete (Titel) abureste tigari electronice

Tigara electronica

Credeati ca numai vedetele din afara apar la TV cu tigari electronice? Stati linistiti ca nici ale noastre nu se lasa mai prejos. Daca asta e ultimul trend normal ca trebuie sa fii la curent cu el.

Mihai Bobonete cel care interpreteaza personajul lui Titel de la „Serviciul Roman de Comedie”, a aparut joi in timpul emisiunii aburind dintr-o tigara electronica. Si nu din orice tigara electronica, unul dintre cele mai noi modele.

Pentru cei care nu stiu Bobonete este un actor de stand-up comedy, care a mai aparut si prin diferite productii ale Protv-ului. Cat despre personajele pe care le interpreteaza acum la SRC nu m-au impresionat prea tare, fata de cum il stiu la stand-up. A mai aparut si pe la Antena 1 unde interpreta la emisiunea „Neata cu Razvan si Dani” personajul Varu’ de la Giurgeni. Insa, cei mai multi il stiu de la Deko Cafe pentru ca acolo s-a lansat si inca are reprezentatii. (Acest articol este publicat pe forumtigaraelectronica.wordpress.com)

Va spun sincer ca eu sunt un mare fan al lui Bobonete. Ma duceam la stand up la Deko mai mult pentru el si pentru Bordea, ei imi plac cel mai mult de acolo. Bine pentru Bordea mai mult pentru prietena mea pentru ca, Bordea e din Botosani si are si ea radacini de acolo. Moldovenii sunt uniti, stiti cum e. Dar pentru ca Bobonete a intrat in randul aburitorilor de tigari electronice il plac si mai mult 🙂 .

Sunt curios daca la urmatoarea reprezentatie de la Deko o sa il vad cu tigara electronica. Abia astept sa ma duc, poate chiar weekendul asta.

Sa speram ca o sa mai vedem persoane publice de la noi cu tigara electronica pe la TV. Macar ele sa o promoveze daca Guvernul nu face nimic in acest sens…

Anunțuri

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s