Passthrough pentru tigara electronica

Un accesoriu pentru tigara electronica despre care nu prea v-am povestit pana acum este Passthrough-ul (PT). Nu este chiar o baterie insa, iti poate salva viata cand restul bateriilor sunt la incarcat sau cand esti in masina. Vine atat in versiunea manuala cat si in cea automata si are nevoie de o sursa externa de curent pentru a functiona, mai exact de un USB.

Stiti ca electronica nu este punctul meu forte insa, m-am documentat putin si am aflat ca spre deosebire de bateriile normale de tigari electronice care incep de la 3,7 volti (depinde de model) passthroughul functioneaza constant cu 5 volti. Iesirea standard de la un USB 2.0 este de 500 mA. Exista si unele care au o putere mai mare insa depinde de placa de baza a computerului tau.

Cu alte cuvinte, o baterie normala de tigara electronica porneste de la 3,7 volti insa, pe perioada functionarii isi pierde din putere. Passthroughul are aceeasi putere tot timpul. Desigur atat timp cat este conectat la sursa de curent. Puteti sa il folositi si in masina cu un adaptor USB pentru masina. Nu functioneaza la toate masinile… cred ca depinde de amperajul pe care-l da priza de bricheta. (Articol publicat pe forumtigaraelectronica.wordpress.com)

Eu am folosit PT atunci cand abuream tigara electronica DSE901. Vreau sa va spun ca am fost foarte multumit pentru ca aveam aceeasi cantitate de vapori si aceeasi intensitate a gustului mereu. Asta este practic cel mai mare avantaj al PT. Plus ca nu mai eram stresat ca trebuia sa imi incarc tigara electronica.

Nu am vazut passthrough-uri pentru multe tigari electronice. Sunt doar cateva modele care au disponibil acest aceesoriu.

Recomand passthroughul persoanelor care petrec mult timp in fata calculatorului sau care merg mult cu masina. Nu trebuie sa va mai stresati ca vi s-a descarcat bateria de la tigara electronica si ca nu o sa mai aveti unde sa o incarcati, sau ca v-ati uitat incarcatorul.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s