Craciun fericit aburitorilor de tigari electronice!


Mai este o zi pana la Craciun insa, maine nu o sa mai scriu asa ca va urez de pe acum Cracun fericit dragi aburitori de tigari electronice!

Ce e mai frumos de Craciun decat sa fim alaturi de cei dragi, cu bradul impodobit si plin de daruri si cu masa plina de bunatati?!?

Personal imi place mai mult sa daruiesc cadouri de Craciun decat sa primesc. In general, ma straduiesc sa cumpar celor dragi cadouri care intr-adevar sa insemne ceva. Nu neaparat cadouri scumpe, pentru ca in fond nu asta este important. Este bine ca atunci cand daruim un cadou sa o facem cu suflet si sa alegem lucruri care sa insemne ceva.

Stiu ca cel mai greu le este doamnelor sa aleaga un cadou de Craciun. Cele care sunt in pana de idei inca pot sa isi comande o tigara electronica pentru a o face cadou sotului sau iubitului. Sunt convins ca o vor aprecia. Nici pentru doamne / domnisoare nu este un cadou rau. Eu i-am cumparat o tigara electronica iubitei mele de Mos Niculae. A fost foarte incantata de ea, e un model mai special, mie imi place sa cred ca e mai mult pentru femei. Astept sa o mai foloseasca putin ca sa scriu un review despre ea.

Cei care intampina anul acesta primul Craciun ca si aburitori de tigari electronice vor fi foarte fericiti. Se vor bucura intr-adevar de gustul sarmalelor si al carnaciorilor. In plus, starea lor de spirit va fi mult mai buna si vor avea mai multa energie. Nu doar ei dar si ce din jurul lor vor fi mai fericiti pentru ca nu vor mai fi nevoiti sa fumeze pasiv.

Va urez ca Sfintele Sarbatori de iarna sa va aduca numai bucurii in suflet, sa reusim sa descoperim cu totii adevaratul sens al Craciunului!

Craciun fericit alaturi de cei dragi! (forumtigaraelectronica.wordpress.com)

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s