Doctor englez vorbeste despre tigara electronica la TV

Doctori englezi au inceput sa fie din ce in ce mai interesati de tigara electronica. Mai nou acestia apar si la TV cu ea. Desigur acestia, spre deosebire de medicii de la noi, prezinta realitatea despre tigara electronica nu bazaconii si fantasmagorii.

Dr. Hilary Jones medic cunoscut in Marea Britanie, a prezentat in una din emisiunile sale tigara electronica. Aveti aici un scurt filmulet din emisiune. O sa va traduc cateva pasaje din dialogul lor.

Dr. Hilary Jones: Ati vazut ultima noutate in baruri, unde fumatul este interzis. Am fost in Vaperbar, primul bar in care se abureste. Este un bar in care oamenii abureau tigari electronice, care iti ofera nicotina vaporizata dar fara gudron. Nu exista agenti cancerigeni in aceste tigari electronice si nici nu provoaca fumat pasiv.

– Am avut un prieten apropiat care era un fumator inrait si a reusit sa renunte cu tigara electronica. Deci banuiesc ca functioneaza…

– Contine nicotina dar nicotina nu este cancerigena nu?

Dr. Hilary Jones: Nu. Gudronul este cel daunator pentru organism.

– Unii spun ca tigara electronica este la fel de daunatoare ca si cafeaua?

Dr. Hilary Jones: Asta pentru ca este un stimulent. Tigara electronica este ca si alte mijloace de inlocuire a nicotinei, guma sau plasturi. Este legal sa o folosesti in public. Nu afecteaza oameni din jur. Tigara electronica este mai buna decat tigarile din tutun, cu siguranta! ”

Foarte bine a punctat acest doctor ce inseamna tigara electronica. A spus numai lucruri adevarate, fara a invoca studii si tot felul de lucruri inventate. (Acest articol este publicat pe forumtigaraelectronica.wordpress.com)

Pe site-ul unde am gasit acest filmulet era si un comentariu al unui fost fumator care spunea: „Trebuie sa se vorbeasca mai des despre acest lucru. Am renunta dupa 30 de ani de fumat cu aceste tigari electronice. Sunt cele mai bune”. (aveti aici link-ul articolului http://casaamedia.blogspot.com/2012/01/british-doc-tells-truth-about-e.html )

Anunțuri

2 comentarii

  1. LOL!!!Ce tigari electronice sunt acelea?? Cati vapori scot:O:O
    Ma refer la acelea mari inafara de lavatube si provari pe siteurile din romania nu am vazut ceva mai mare

  2. IN PRIMU RAND ACESTE TIGARI ELECTRONICE SUNT MAI SIGURE,IA ARUNCA TU UN CHISTOC DE TIGARA INTR-O SIRA DE PAIE,DACA NOAPTEA FUMEZI IN CAMERA SI UITI PUI TIGARA FARA SA VREI PE LANGA SCRUMIERA SI CADE PE COVOR DE ITI IA FOC CASA,SAU ITI APRINZI TIGARA INTR-UN LOC UNDE AU LOS SCAPARI DE GAZE SI SARI IN AER TU SI TOATA CLADIREA,DACA MERGI PRIN LOCURI CU VEGETATIE USCATA SIA ARUNCI MUCUL DE TIGARA LA INTAMPLARE SI IA FOC VEGETATIA SI SE EXTINDE LA PADURI,PASUNI ETC,HAI MA BAIETI CE DRACU,E MAI SIGURA ASTA ELECTRONICA


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s