Aburind tigari electronice in nametii de zapada

Cu tigara electronica in zapada

Articol trimis de George din Ploiesti.

Salutare la toata lumea,
Nu stiu daca povestea mea va fi publicata insa mi s-a parut interesant sa va povestesc aventura mea cu tigara electronica, datorita ineditului eveniment. Sunt un proaspat aburitor de tigari electronice, am doua luni si jumatate. Citesc forumul, insa nu am scris pana acum.

Ceea ce vroiam sa va povestesc, ati vazut zilele trecute la televizor. Am ramas inzapezit intre Ploiesti si Targoviste in data de 25 ianuarie. Pe la ora 17.30 nevoia m-a facut sa plec spre Targoviste si un tir blocat pe mijlocul strazii ne-a oprit si pe noi. Am petrecut acolo, in masina mai mult de 10 ore pana am reusit sa mergem mai departe. Pesemne ati vazut cu totii ce viscol nemernic a fost. De ce am ales sa va spun aceasta poveste, pentru ca nu stiu ce ma faceam fara tigara electronica. Eu am fost fumator inrait de 2-3 pachete de tigari pe zi si daca nu fumez simt ca o iau razna. Eee.. asa cum va povesteam am ramas blocat, eu si sotia. Din fericire aveam cu mine tigara electronica Ego Tank XXL, de care nu ma despart niciodata. Afara era nenorocire, prapad… minus 10 grade cred… insa datorita viscolului te simteai ca la polul nord. Sotia nu este fumatoare si imi amintesc cand fumam in masina, trebuia sa tin geamul deschis, sa suflu inspre afara. Acum nici geamul de la masina nu se mai deschidea, din fericire, nu trebuia sa-l deschid. Am stat fratilor si am pufait tigara electronica, nervos ca nimeni nu venea sa ne elibereze drumul. Nu puteam sa nu ma gandesc ce m-as fi facut daca n-as fi fost aburitor de tigari electronice. Sa ies afara din masina sa fumez… era crima. Sa fumez in masina iar nu puteam. Asa ca mi-am multumit mie ca am ales tigara electronica vs tigara clasica. In toata acea panica… pentru ca se crease o panica… nu va puteti imagina, eu puteam sa gandesc relaxat, fumand tigara electronica. Singurul meu gand era sa nu cumva sa raman fara baterii… si la masina si la tigara. 🙂

Ei bine n-am ramas fara baterii. Am descarcat una din baterii, insa avand rezerva la mine, am putut sa continui sa aburesc. Masina mea era plina de aburi… insa nu deranja pe nimeni. Datorita situatiei, sotia nu zicea nimic… ea nu priveste cu ochi prea buni nici tigara electronica… insa cred ca se gandea ce s-ar fi facut daca fumam normal.

In fine dupa 10 ore de asteptat si de aburit, au aparut masinile de dezapezit si ne-au eliberat de acolo. A fost un cosmar, insa nu va imaginati ce fericit am fost ca am ales tigari electronice in locul clasicelor.

Cum se spune pe aici, Aburi de calitate! Sper ca povestea mea sa nu plictiseasca pe nimeni… nu sunt un mare povestitor, insa a fost prima oara cand am simtit ca tigara electronica mi-a „salvat” viata intr-un fel.

Un comentariu

  1. Salut George, multumim pentru articol, le amintim si altora ca ne pot trimite povestile lor legata de tigara electronica pe adresa de mail: nufumat@yahoo.com . Acestea nu trebuiesc sa fie atat de inedite ca a lui George 🙂


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s