Fara tigari electronice pe National Arena

De parca nu era suficient ca au interzis tigara electronica la cinema, s-a luat hotararea de a interzice tigara electronica si pe stadionul National Arena. Ma bucur ca nu s-au vandut mai deloc bilete la meci foarte bine fac suporterii.

Ca au interzis fumatul pe noul stadion am inteles dar interzicerea tigarilor electronice chiar nu o pricep. In ce fel dauneaza sau afecteaza tigara electronica stadionul National Arena? Tigara electronica nu arde deci nu exista riscul de a arde scaunele sau de a provoca incendii. Nu produce fum, deci nu polueaza aerul jucatorilor chiar daca ei joaca prost asta este din cauza faptului ca atat pot ei, nu din cauza fumului sau a aburilor. Nu e ca si cum ar provoca nori de ceata si nu s-ar mai vedea nimic in jur. (Articol publicat pe forumtigaraelectronica.wordpress.com)

De asemenea utilizarea unei tigari electronice nu presupune folosirea unor obiecte inflamabile cum ar fi bricheta sau forestierele. Si dupa cum stiti posibilitatea de a exploda o baterie este foarte mica, aproape nula. Unde mai pui ca nici mizerie ca la tigari nu se face pentru ca tigara electronica nu produce scrum si nici mustiucuri.

Deci, care ar fi motivul acestei interdictii?

Sper ca oficialii sa aibe o explicatie buna pentru asta macar atata lucru meritam si noi. Ma gandesc sa incep serios o campanie impotriva discriminarii utilizatorilor de tigari electronice. Nu este normal ca astfel de decizii discriminatorii sa fie luate. Nu este normal sa aibe loc astfel de abuzuri fara a oferi nici o justificare.

In ritmul asta o sa ajungem sa avem acelasi statut cu fumatorii de tigari clasice desi nu afectam in nici un fel pe nimeni. Nu deranjam pe nimeni nici chiar pe noi deci, de ce sa avem acelasi statut cu fumatorii de tigari? Lumea asta chiar nu vrea sa inteleaga ca noi nu facem rau nimanui si ca nu vrem sa deranjam pe nimeni?

Sfatuiesc toti suporterii care aburesc tigari electronice sa le ia cu ei pe stadion. Nimeni nu o sa-i vada ca vapeaza tigara electronica. Asta este doar o chestiune mediatica… finantata desigur de cei cu clasicele.

Reclame

6 comentarii

  1. Se pot confisca la o adica, asa ca … oricum, luam decizii absurde, in NEcunostinta de cauza. Au aparut si in germania tigari electronice. Fabricate in germania. Se vand in Selgross si in inca cateva locuri. Costa in jur de 38-40 de eur.

    • In Germania este o piata foarte mare… insa productia de tigari electronice se face tot in china. Ce e la noi prin hypermarketuri sunt porcarii. Hypermarketurile cumpara ieftin, nu este o piata de produse de calitate. Ia-ti tu rochii din Selgros si vorbim pe urma 😉

  2. traiesti in romania la ce sa te astepti…

  3. Sunt de acord cu tine si te sustin. Trebuie luata pozitie fata de discriminarea vaperilor!

  4. am patit-o si eu anul trecut la un meci de champions league, cu un steward prost care nu pricepea cum sta treaba cu tigara electronica … cu toate ca i-am explicat civilizat … el o tinea pe a lui … asta in conditiile in care nu exista nici un afis care sa interzica tigara electronica (cum sunt la cinema city spre ex.). eh … pana la urma s-a lasat cu amenintari cum ca nu-i pacat sa nu vad meciul si sa ma scoata jandarmii din cauza ca vapez .. va dati seama cat de prost era tipul … in fine enervat m-am adresat unuii jandarm caruia i-am relatat tarasenia si care fie vorba intre noi nu e nici pe astia nu-i da desteptaciunea afara din casa ….. dar surpriza a inteles si mi-a zis sa stau linistit sau sa-mi schimb locul la alt sector … ma rog nu puteam sa fac asta dar am continuat sa vapez asa mai discret fara sa atrag prea mult atentia … dragi vapeuri cam asta cred eu ca ar fi una din solutii cand dam de prosti ca astia.. toate bune

    • Am spus dintotdeauna, ca in locuri unde fumatul este interzis, nu e bine sa ne dam in spectacol. Daca vapam tigari electronice, o putem face si fara ceatza in jurul nostru. Am vapat fara probleme si in avion, si in cinema city si peste tot… insa cine sa stie, daca eu stateam cu „pixul” in gura si atat… poti tine ce vrei in gura :))


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s