Studiu tigari electronice : Cifrele nu mint!

Se spune ca cifrele nu mint! Cel putin asta este ratiunea pe care o aplica cei care organizeaza statistici, studii s.a.m.d. Daca ne luam dupa aceasta „lozinca” atunci, un studiu realizat de o companie de tigari electronice din UK, ar trebui sa le dea de gandit fumatorilor. Potrivit unui comunicat, numarul utilizatorilor de tigari electronice a crescut semnificativ si este in continua crestere, din diferite motive.

Studiul a fost realizat cu ocazia „Zilei fara fumat” in UK, si a intervievat 500 de utilizatori obisnuiti de tigari electronice care au renuntat la fumat cu acestea. Potrivit comunicatului, 69% dintre utilizatori au marturisit ca sanatatea este principalul motiv care i-a facut sa aleaga tigara electronica. Tot in cadrul sondajului utilizatorii au fost intrebati si ce ii face pe oameni sa apeleze in continuare la acest dispozitiv. 73% dintre ei au raspuns ca impactul pozitiv care continua sa il simta asupra sanatatii.

Motivatia de sanatate este principalul factor si la noi, care ii determina pe fumatori sa renunte la tigari clasice folosind o tigara electronica. De asemenea, din comentariile si parerile pe care le primesc, starea de bine este si la aburitorii nostri unul din factorii care ii atrage spre tigara electronica.

31% dintre participantii la studiu au motivat costul dar si abilitatea de a putea fuma oriunde.

Chiar si in Romania numarul aburitorilor a crescut atat de mult incat am inceput, de fiecare data cand ies afara din casa, sa vad oameni cu tigara electronica in gura: la posta, in metrou, in masina oriunde. Lucru care anul trecut nu se intampla…acum 2 ani cand m-am apucat eu de tigari electronice, toata lumea se uita ciudat la mine sau ma oprea pe strada sa ma intrebe ce e aia, cum functioneaza? (Articol publicat pe forumtigaraelectronica.wordpress.com)

Dar e bine ca lucrurile au evoluat si ca se indreapta intr-o directie buna, mai putin pentru producatorii de tigari analoage… :))

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s