Pregatiti-va, revolutia „Tigara electronica” este aici!

Cu aproximativ 1 deceniu in urma abia se auzise despre tigara electronica. Multi dintre noi au auzit de ea recent, unii chiar inca nu stiu de existenta ei. Iar cei care au auzit ori au vazut pe la TV ca tigara electronica este cancerigena, ori cineva care a auzit la TV le-a zis ca tigara electronica este cancerigena, ori un prieten le-a zis ca a riscat si a incercat-o si ca poate da rezultate. Cam asa s-a facut tigara electronica cunoscuta la noi.

Noi romanii suntem in general foarte receptivi la tehnologie. Numarul utilizatorilor de tigari electronice este destul de mare, avand in vedere ca acestea s-au facut cunoscute in ultimii 2-3 ani. Putem sa ii observam peste tot pe la metrou, la mall, pe strada sau in baruri.

Cand tigara electronica a aparut, in SUA, nu spunea nimic concret. Era un dispozitiv greu de achizitionat conectat la o baterie de tip AA, oamenii nu prea erau interesati de ea si nu prezenta foarte multe avantaje. De fapt, dadea semne sa fie o inventie trasnita, o alta metoda de a renunta la fumat sortita esecului.

Este remarcabil cum a evoluat tigara electronica in doar 10 ani. Numarul utilizatorilor de tigari electronice din SUA a crescut de patru ori in ultimul an, numarul lor actual fiind de aproximativ 3 milioane. Ca sa nu mai spunem de cati utilizatori exista in lume.

Tigarile electronice nu mai sunt o alta inventie trasnita si avantajele pe care le ofera sunt foarte mari. Dovada ca numai compania Blu ecigs care a fost achizitionata de Lorillard, vindea produse in peste 12.000 de locatii. Un numar astronomic pentru noi dar normal pentru SUA, pentru ca nu este singura companie care vinde in atat de multe locatii.

Dragi aburitori de tigari electronice asistam la o revolutie, la o revolutie in care fara sa ne dam seama suntem participanti. Si o spun cu mandrie pentru ca este o revolutie care incearca sa imbunatateasca sanatatea publica si starea de spirit a multor oameni, fie ei fumatori sau nefumatori!

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s