Am vapat tigari electronice la galele Stand Up Comedy

Galele Stand Up Comedy

Marturisesc acum ca sunt un fan al genului de Stand Up Comedy, asa ca n-am putut sa ratez prima Gala a Premiilor Stand Up Comedy 2012, ce a avut loc la Palatul Copiilor, in Bucuresti. Mi-am luat cu mine tigara electronica si prietena si m-am dus sa ma distrez.

Cum bine stiti, in salile de spectacol nu se fumeaza. Insa erau oameni care vapau linistiti tigari electronice. A fost nebunie… sala arhiplina, au pus organizatorii scaune si pe scari si pe scena. Mi-am dat seama ca sunt multi iubitori de Stand Up, un nou gen de Show in Romania. E drept ca a aparut in urma cu vreo 8 ani la noi, insa eu zic ca abia acum a devenit mai cunoscut. Printre cei care au performat s-au numarat: Teo, Vio, Costel, Micutu, Radu, Sorin, Badea si Bordea. Mi-a parut rau ca a lipsit Bobonete, care este si aburitor de tigara electronica.
Ce sa va zic… am ras la greu, baietii au facut super show ce a durat aproape 5 ore. Ne plictisiseram de ras… lumea facuse febra musculara la falci… spre final, desi Costel a incheiat actul artistic la un nivel ridicat, oamenii cu greu mai puteau sa zambeasca. Toti eram nerabdatori sa plecam, anchilozasem pe scaune. :))
Ca sa fac si eu o glumita, daca toti oamenii ar vapa tigara electronica la spectacole, n-ar mai fi nevoie de masini de fum.

Normal ca fumatul si tigarile n-au lipsit din glumele lor. Mi-a parut rau ca n-a existat nici o gluma pe subiectul tigari electronice. Il astept pe Bobonete sa faca un show pe subiect. (Articol publicat pe forumtigaraelectronica.wordpress.com)

Favoritii mei la acest show au fost: Bordea, Teo, Costel si Micutu. Insa toti au fost buni. Am ras cu lacrimi la o gluma despre femei si fumat, despre cum simt ele nevoie sa bage tigara in gura si despre metode de inlocuire a acestui obiect. Stiu, va ganditi la o tigara electronica, insa nu despre ea era vorba aici. :))
Inchei acest articol prin a le ura tuturor comediantilor de Stand Up de pe la noi, mult succes! Si daca vreunul ma citeste, astept glumita cu tigari electronice. Si vedeti sa nu puneti tigara electronica intr-o lumina negativa, ca o sa va cert rau pe aici.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s