Tigara electronica merge cu sticla de alcool electronica!

Dragilor de mult ma intrebam cand o sa se inventeze o sticla de alcool electronica. Dupa ce au vazut ce succes a avut tigara electronica in randul fumatorilor, americanii s-au gandit sa creeze o tehnologie revolutionara pentru a-i ajuta si pe betivii din intreaga lume. Si pentru ca unei tigari electronice ii sta bine alaturi o sticla cu alcool electronica, americanii nu au mai stat pe ganduri si s-au pus pe treaba.

Sticla de alcool electronica functioneaza exact ca o sticla de alcool normala. Arata ca o sticlă normală, are mirosul şi gustul alcoolului, doar că nu are nici unul din efectele negative ale alcoolului. Mai exact, starea indusă de alcoolul tradiţional se va păstra, însă ficatul nu va mai avea de suferit. Cu alte cuvinte, sanatatea inainte de toate, ca si la tigari electronice.

„10 persoane au testat timp de o lună sticla de alcool electronică, iar rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase. Practic, cele 10 persoane au consumat zilnic alcool prin intermediul sticlei electronice, s-au comportat ca ultimii beţivi, au dormit în şanțuri, sub mesele din baruri, au făcut scandal cu vecinii, şi-au bătut partenerul de viaţă, au luat amenzi pentru tulburarea liniştii publice şi, cu toate acestea, ficatul lor nu a avut de suferit”, a spus în cadrul unei conferinţe de presă, unul dintre cercetătorii implicaţi în proiect.

Din ce sesizez eu cele mai cunoscute vicii ale oamenilor si-au gasit inlocuitor: tigara traditionala va fi inlocuita treptat de tigara electronica, alcoolul va fi in curant inlocuit de sticla cu alcool electronica iar cafeaua va fi inlocuita de inhalatorul pentru cafea. Eu zic sa ii spunem stop ca deja ne ajunge atata „tehnologizare”. In fond, astea sunt cele mai cunoscute si mai daunatoare vicii. Eu nu voi bea bere electronica never. :)) Si de asemenea nu voi folosi femeia electronica… sau cine stie. :))

5 comentarii

 1. Pe bune?!? :)) Am crezut intai ca e vreo gluma de 1 aprilie… dar apoi am verificat data si nu ma insleasem, suntem in mai. Hai ca asta a fost tare! 😀

 2. Foarte tare asta, hai ca m-ai distrat 😀

 3. Tare de tot,ne transformam in niste veritabili……homo tehnologicus!..desii,nu voi vedea niciodata pe baciul cutare vapand,sau drojdierul cu stagii vechi in ale euforiei bahice ,lingand gatul unei sticle electronice…Intotdeauna va fi o granita intre unii – ca noi care „am dat-o pe tehnologie”si primitivii „clasici”…sa recurgi la tehnologie ,implica un grad de inteligenta,si cum stim cu totii,inteligenta e limitata,numarul prostilor e mereu in crestere…De baut,clar ca nu o sa beau electronic ,nu beau nici clasic,cafeaua nu o sa o beau electroni never,iar la femeia electronica…..nu o sa ma „inscriu”,prefer clasicele,desii nu le-ar strica un switch,macar la „capul de redare”…Intr-o forma sau alta inlocuirea bipedelor ce ne macina sitematic creierii ,a cam inceput….intr-o forma sau alta ,doar inventatorul masinii de spalat a fost un barbat,nu?:)))Apropos,de ce miresele sunt imbracate in alb?….pentru ca e culoarea standard la electrocasnice!:))sau…ce ii imbatraneste unui barbat?….nevasta !…oricat de apetisanta e alternativa ,nu ma voi risca ,ca in timpul unei oarece arderi de calorii din partea mea,sa ii sara naibii roboatei vreo protectie….brrrrr!Iar legat de e alcoolilcii ,clar ca nu ma intereseaza de ficatii lor ,atata vreme cat beti manga fiind se comporta ca si astialalti,la care oricum numai de „bine „le doresc (adica anatomie si sfinti laolalta in fraze cat mai scurte).Sa aveti aburi densi si doar de calitate !
  P.S. Astazi ,la ora 14:15,s-au implinit o luna de la de la primul meu abur,de la prima mea tigara electronica,TGO !Am sa imi scriu si eu povestea ….

  • Bravo Dacii, foarte bun comentariu. Sunt de acord cu tine 93% :))

  • Amuzant, de la cap la coada comentariului! :))))))))))
   Daca, intr-o luna scrii asa, imagineaza-ti ce vei scrie dupa 1 an sau 2 ani de aburi. Asteptam cu nerabdare, cei mai vechi in „abureala de electronica”, povestea ta!
   Cu simpatie, Cristina M!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s