Politicienii ar putea oferi un exemplu folosind tigara electronica

Capitala e impanzita de afise si pliante electorale. In intersectia de langa mine sunt aliniate 3 cortulete, unul de la PDL, unul de la USL si unul de la PPDD. Fiecare este impodobit cat mai frumos, iar pe exterior exista cate o poza a celui care candideaza impreuna cu sloganul sau electoral (care daca ma intrebati pe mine, de multe ori lasa de dorit).

Uitandu-ma la aceste cortulete m-am gandit ca acesti politicieni ar putea oferi un exemplu daca ar folosi tigara electronica. Chiar ar face un lucru bun pentru sanatatea publica daca ar folosi tigara electronica, ca tot incearca unii dintre ei sa se promoveze spunand ca sanatatea este pe primul loc. Iar daca tot pun sanatatea pe primul loc pot sa organizeze campanii de informare, chiar cu referire la problema fumatului si cea a utilizarii de tigari electronice pentru ca sunt niste subiecte de actualitate ce preocupa pe multi oameni.

Plus de asta este un moment ideal sa faca acest lucru. Politicienii ce candideaza la alegerile locale sunt in centrul atentiei, toata lumea le urmareste miscarile. Pe mine unul, daca ar fi un politician care ar informa oamenii cu privire la fumat si tigari electronice chiar m-ar impresiona, si cred ca l-as si vota. Si cred ca multi aburitori de tigari electronice l-ar vota.

Poate ca multi a caror conditie materiala nu este foarte buna vor spune, dupa cum am mai auzit, „votam cu cel care ne da mai multi bani.” Incerc sa ii inteleg pe acesti oameni si sa le inteleg situatia, insa din pacate ceea ce nu stiu ei este ca de cele mai multe ori, vor primii bani doar pana cand vor vota iar apoi nu vor mai avea nimic de primit. Si probabil ca intelegeti la ce ma refer ca doar traim cu totii in Romania.

In fond, indiferent care o sa iasa primar, tot o sa fure, ca asta fac toti. Macar asa ramanem cu ceva in urma, care chiar ar putea ajuta pe multi oameni. Pentru ca exista multi oameni care poate ca nu au acces la internet si poate ca nu sunt informati cu privire la tigara electronica.

Ce ziceti, votam tigara electronica? :))

2 comentarii

  1. 🙂 Cred ca toti „aburitorii de electronice”, au votat la momentul stabilit de ei, cu tigara electronica. Mai cred ca exista, tacit cu PARTID AL TIGARII ELECTRONICE, pe acest forum. Or mai fii si alte forumuri de tigari electronice, dar totusi toti luptam pentru aceeasi deviza: „sanatatea noastra!”. Te-as ruga, cand ai timp, sa faci un sondaj cu avantajele si dezavantajele tigarii electronice, un fel de test psihologic, sa vezi ce raspunsuri si rezultate imbucuratoare vei primi (raspunsurile noi sa le dam, care intram pe forum).
    Cu simpatie, Cristina M!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s