Aburitoare, folositi tigara electronica pe strada?

Inca de ieri, in timp ce ma uitat la articolul pe care l-am postat mi-a venit in minte o conceptie pe care multi barbatii dar si femei o au, si anume „femeilor le sta urat sa fumeze pe strada.” Acum ce sa zic, fiecare probabil ca are dreptul la o opinie insa, mi-ar placea sa aflu daca si pentru aburitoarele care folosesc tigara electronica pe strada exista aceeasi idee.

Eu unul trebuie sa recunosc ca nu am nimic cu doamnele/domnisoarele care aburesc tigari electronice pe strada, ba din contra chiar le stimez. Pentru ca ma gandesc ca acea doamna/domnisoara probabil ca s-a straduit mult ca sa renunte la tigari, cum probabil toti ne-am straduit. Iar faptul ca a incercat sa renunte la tigarile traditionale si ca a reusit cu tigara electronica este un lucru pentru care, dupa parerea mea, merita toata admiratia.

Ca sa nu mai spun ca este de apreciat si pentru faptul ca se straduieste probabil sa duca un stil de viata mai sanatos pentru ea, pentru familia ei si pentru cei din jur. Foarte multe din femei se hotarasc sa renunte la fumat pentru ca se gandesc ca vor avea un copil si ca ii vor face rau daca vor continua sa fumeze. Chiar amice de-ale mele au apelat la tigari electronice si au incercat din timp sa renunte la fumat pentru ca intentionau sa ramana insarcinate.

Chiar nu ma deranjeaza deloc femeile care folosesc tigara electronica pe strada pentru ca nu deranjeaza pe nimeni, nu polueaza, nu miros urat si nici nu lasa mizerie in urma lor. De ce sa am ceva cu ele? Doar pentru faptul ca intr-un timp indepartat exista conceptia ca femeilor le sta urat sa fumeze pe strada? Pai atunci exista si conceptia ca femeile nu au voie sa iasa cu fuste scurte pe strada, exista si conceptia ca femeilor le sta urat daca ies pe strada cand sunt in ultimele luni de sarcina s.a.m.d. Cu toate astea, aceste conceptii, astazi nu se mai respecta. Nu vad de ce s-ar mai respecta si ce cu fumatul.

Reclame

Un comentariu

  1. Vad, ca iar sunt prima la cometat! Bineinteles, ca aburesc pe strada, cum inainte fumam pe strada… Am avut destul de multe „dojeneli” cand fumam pe strada, de la necunoscuti sau cunoscuti, dar acum nici macar un comentariu, nu am avut… Tigara electronica, nu este ca cea normala, adica la electronica iese „fum – abur” doar cand tragi din ea, pe cand la cea normala, nu stii cum sa o mai ascunzi sa nu „deranjeze pe cineva”.
    Cu simpatie, Cristina M!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s