Si la varsta a treia alege o tigara electronica

Multe persoane fumatoare aflate la varsta a treia nu doresc sa renunte la tigarile traditionale, deoarece sunt de parere ca deja au plamanii afumati, ca nu mai e cazul, ca oricum mai au putin de trait si ca trebuie sa se simta bine sau ca deja au fumat atat, incat nu mai conteaza daca se opresc acum. Insa, un studiu realizat recent ii contrazice, chiar si daca hotarasc sa renunte la fumat la varsta a treia isi vor prelungi viata. “Renuntarea la fumat este importanta pentru a imbunatati calitatea vietii si va avea beneficii indiferent de varsta la care va fi facuta, chiar daca, cu cat este mai repede, cu atat mai bine,” a declarat doctorul Michael Niederman.

Dragi fumatori aflati la varsta a treia incercati sa renuntati la fumat. Nu trebuie decat sa incercati, nimic nu este imposibil. Un exemplu pentru voi, ca si pentru noi toti, este Dorel (Babacu) care aflat la varsta a treia a avut vointa si curajul sa incerce tigara electronica pentru a renunta la fumat. Dorel este un om pe care il respectam cu totii cei prezenti aici si care merita toata admiratia. Are deja mai mult de 1 an de cand abureste tigara electronica si este fericit ca a renuntat la fumat. Oricine poate apela la tigari electronice pentru a renunta la fumat, chiar si persoanele de varsta a treia. Nu este greu deloc, mecanismul de functionare al unei tigari electronice nu este complicat, nu trebuie decat sa cititi, ca toata lumea, manualul de functionare si va veti descurca. Inca o data o spun „Felicitari Dorel si sanatate multa, meriti tot respectul!”

Multe persoane fumatoare aflate la varsta a treia ne dau exemplu pe altii mai in varsta decat ei, care au fumat toata viata si care nu au murit din cauza asta. Chiar si noi cei mai tineri deseori avem replici de genul „Bunicul a fumat toata viata si a murit abia la 98 de ani.” Insa studiile internaţionale ne contrazic: povestea lui tataie a fost o excepție de la regulă. Or, regula stabilește, din păcate, o legătură directă între tabagism și longevitate: cu cât „divorțăm” de țigară mai de timpuriu, cu atât avem mai multe șanse să trăim până la adânci bătrâneți (și, de ce nu, fericiti).

Toti fumatorii indiferent de varsta ar trebui sa incerce sa renunte la fumat, indiferent ca incearca tigara electronica sau nu, cu cat scapati mai repede de tigarile clasice cu atat mai bine.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s