Atentie, terorist cu tigara electronica!

Terorist cu tigara electronica

Poate ca vi se pare ciudat insa, asta au crezut englezii ca se intampla intr-un autobuz. Un pasager ce isi folosea tigara electronica a creat panica in randul fortelor armate ce au inchis o autostrada timp de patru ore. Cine ar fi crezut ca folosirea unei tigari electronice poate atrage atata atentie 🙂

A urmat un intreg tamtam… ofiteri, forte armate, pompieri si experti care dezamorseaza bombe, cu totii s-au dus pe autostrada M6 spre Lichfield dupa ce un pasager a sunat la politie spunand ca ies aburi din geanta unui om.

A fost adusa o unitate de decontaminare si toti pasagerii au fost controlati insa politistii nu au gasit nimic. Bietul om nu facea altceva decat sa isi foloseasca tigara electronica pe un drum de 6 ore, din Preston la Londra. Mi se pare normal, atatea ore de mers iti prinde bine sa ai la indemana asa ceva, chiar e recomandat.

Pana s-a prezentat evenimentul la buletinele de stiri de seara, acest episod a devenit unul amuzant, dar in spatele rasului englezii sunt cu totii panicati sa nu cumva sa vina vreun terorist sa ii atace pe timpul Jocurilor Olimpice. (Articol publicat pe forumtigaraelectronica.wordpress.com)

Cu toate astea, mi se pare totusi aiurea sa ai senzatia ca un utilizator de tigari electronice este un terorist. Cat de „dus cu pluta” sa fii incat sa crezi asta, sa nu fi vazut, sau sa nu fi auzit in viata ta de tigari electronice? Chiar si daca nu ai vazut si nu ai auzit nu poti sa suni la politie si sa alertezi toata populatia daca vezi pe cineva ca scoate aburi.

Avea dreptate cineva care scria acum ceva timp ca este nevoie sa educam populatia cu privire la tigara electronica. Acest eveniment ne demonstreaza clar ca oamenii habar n-au ce este acest dispozitiv si la ce este bun. Bine ca intr-un final toate s-au terminat cu bine si ca nu s-a intamplat nimic grav.

Un comentariu

  1. Hmmm….foaaarte tare :-), m-am amuzat copios la acest articol!
    Pentru a „educa” lumea cu privire la tigara electronica, in primul rand trebuie ca fumatorii sa accepte ideea ca sunt dependenti de nicotina, nu de tigara in sine, nicotina prezenta si in lichidul din tigara electronica, in masura in care doreste fiecare.
    Multi mi-au spus ca decat sa incerce o tigara electronica mai bine se lasa de tot de analoage, raspunsul meu a fost: „lasa-te” la care ei nu au avut puterea sa-si recunoasca adictia, au zis: „nu vreau”, desi cu totii sunt constienti de daunele provocate de tigara si cu totii am intentionat macar o data sa ne lasam dar nu am putut.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s