Swisher Sweets intra pe piata de tigari electronice

Companiile care produc tigarete nu stau deloc cu mainile in san si privesc cum industria de tigari electronice le ia din piata. Din contra…se pare ca au gasit o modalitate pentru a nu-si diminua profiturile prin achizitionarea de companii de tigari electronice sau prin crearea propriei linii de productie. Asa se pare ca procedeaza si Swisher Sweets.

Swisher Sweets, pentru cei care nu stiu, este cel mai mare importator de trabucuri din SUA si cel mai mare producator in state. Swisher Sweets produce trabucuri invelite in hartie aromata , spre deosebire de trabucurile traditionale care sunt invelite in frunze de tutun, de aceea sunt un pic mai dulci. Printre aromele prezente in trabucuri se numara si piersica, strugure, cirese, rom si capsuni. In curand Swisher Sweets va lansa pe piata trabucuri electronice, un kit ce include o tigara electronica pentru incepatori si cateva tigari electronice de unica folosinta.

Potrivit oficialilor de la Swisher Sweets, „Noile tigari electronice vor fi disponibile in arome naturale si mentol, in timp ce trabucurile electronice vor fi disponibile in aromele Swisher Sweets.”

Nu pot decat sa sper ca aceste schimbari vor fi in beneficiul nostru. Companiile de genul Swisher Sweets dispun de suficient capital pentru a realiza investitii imense in aceasta industrie tocmai de aceea ma astept ca produsele lor sa fie de o calitate superioara. De asemenea, ma astept ca prin intrarea acestor companii pe piata, aceasta industrie sa fie din ce in ce mai competitiva, lucru care va fi in beneficiul consumatorilor.

Nu in ultimul rand, trebuie sa marturisesc ca aceste schimbari imi dau incredere ca tigara electronica va exista pe piata mult timp de acum incolo. O data intrate in „joc” si companiile de tigarete, acestea nu isi vor mai permite sa critice acest produs si sa intreprinda masuri impotriva lui. In fond, ar fi nerentabil si neprofitabil pentru ei sa mai faca acest lucru o data ce vor vedea ca profiturile de pe urma tigarilor electronice vor creste progresiv si neintrerupt.

Publicitate

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s