Top 5 al celor mai scumpe kituri de tigari electronice din lume

M-am tot intrebat care este cea mai scumpa tigara electronica din lume? Si pentru ca exista mai multe e-tigari scumpe care sunt foarte apreciate am realizat un „Top 5 al celor mai scumpe kituri de tigari electronice”. Sa vedem care sunt acestea si cu ce se diferentiaza fata de cele la pret normal.

kit tigara electronica safe

5. Safe Cig Starter Kit Deluxe ($137.95)
Acest kit are incluse trei baterii reincarcabile, doua incarcatoare USB, un incarcator de masina si un incarcator de priza, o geanta Safe (puteti alege intre patru culori) si doua pachete a cate sapte cartuse ale caror concentratie si aroma pot fi alese dupa gust. Potrivit producatorilor acest kit de tigara electronica este potrivit fumatorilor inraiti.

kit tigara electronica southbeach deluxe

4. South Beach Smoke Deluxe Ultimate ($159.99)
In kitul South Beach Smoke Deluxe Ultimate veti gasi o baterie standard litium-ion de tigara electronica, Deluxe SuperMAX (buna pentru 300-400 de pufuri), o baterie de capacitate mare litium-ion, Deluxe SuperMAX (buna pentru 500-600 de pufuri), un incarcator de priza, un incarcator portabil, un adaptor USB pentru incarcator, un adaptor USB pentru masina, o cutie universala de transport, 15 cartomizoare pentru care puteti alege concentratia si nicotina (echivalentul a sapte-opt pachete de tigari) si un manual de utilizare.
Este interesanta combinatia cartus-atomizor (cartomizor). De fiecare data cand schimbi cartusul, schimbi si atomizorul, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa te mai stresezi sa iti cumperi atomizoare separat. Este bine sau nu sa facem o astfel de combinatie?

kit tigara electronica green smoke ultimate

3. Green Smoke Ultimate Kit ($239.95)
Deja am trecut de pragul de 200 de dolari. Kitul va ofera trei baterii de tigari electronice (una mai lunga, una mai scurta si inca una la alegere), doua pachete de cartomizoare FlavorMax (10 cartomizoare), o baterie cu USB, doua incarcatore USB, un adaptor de priza si un adaptor de masina, o geanta de transport, un manual de utilizare si un card de membru. Exista sapte arome din care puteti alege, exista inclusiv si optiunea fara nicotina.

kit tigara electronica esmoke xxl

2. e-Smoke Pro Series XXL Starter Kit ($249.95)
La acest kit veti primi doua baterii scurte litium-ion, trei cartuse cu aroma de tutun, o geanta portabila de incarcare, un incarcator USB, un incarcator de priza, un incarcator de masina, inca cinci cartuse suplimentare, un manual de functionare si un card de membru (vad ca e la moda asta). Rezervele incluse sunt echivalentul a 75 de pachete de tigari.

kit tigara electronica White Cloud Cirrus 3X

1. White Cloud Cirrus 3X ($349.95)
Ultimul, dar nu cel din urma, kitul White Cloud Cirrus 3X considerata cea mai scumpa tigara electronica din lume. In acest kit sunt incluse trei baterii, un incarcator USB Chargebolt, un adaptor AC, cinci cartuse SmoothDraw si doi ani garantie (nu inteleg exact la ce). Modelul C3X este de lunga durata si poate produce mai mult de 600 de pufuri la o singura incarcare (potrivit companiei acest lucru este datorat incarcatorului Chargebolt). Compania recomanda kitul fumatorilor inraiti care nu doresc sa stea sa incarce prea dez bateriile.
Acestea sunt cele mai scumpe tigari electronice din lume. Am scapat si alte tigari electronice scumpe? Le lipseste acestor kituri ceva care sa le faca mai speciale?

Din punctul meu de vedere aceste e-tigari sunt prea scumpe raportat la ceea ce fac. Normal ca e vorba de branduri…
Astept comentariile voastre 🙂

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s