Cum sa pastrezi lichidul de tigara electronica?

Lichide pentru tigara electronica

Exista tot felul de pareri despre cum sa iti pastrezi proviziile de lichide pentru tigara electronica de acasa. Insa, metodele sigure si testate de producatori spun ca cel mai bine este sa le pastrezi intr-un loc rece si intunecat. Lichidele de tigara electronica ar trebui sa aibe o durata de viata de doi ani daca sunt depozitate astfel. Cu toate acestea, unele arome din lichide s-ar putea sa nu reziste atat, probabil depinde de cat de calitative sunt ingredientele din care sunt facute.

Se recomanda sa nu expuneti lichidul la lumina zilei si mai ales la lumina soarelui pentru mult timp. Incercati pe cat posibil sa pastrati lichidul cat mai mult timp intr-un mediu racoros. Unii chimisti vaperi recomanda chiar sa tineti lichidele in frigider. Potrivit acestora este bine chiar sa tinem lichidul de tigara electronica in recipiente din sticla deoarece mentin mai bine aroma si nicotina nu are nici o reactie chimica cu ele.

Parerile sunt destul de impartite in ceea ce priveste conservarea lichidelor la frigider. Exista persoane care sustin ca se mentine mai bine aroma si exista persoane care sustin ca acest lucru nu este benefic pentru toate tipurile de lichide. Insusi producatorul Sailebao precizeaza pe site-ul oficial ca stocarea lichidelor la frigider este un subiect controversat si ca aceasta solutie nu este benefica pentru toate lichidele.

Daca va luati mai multe sticle de lichide de-o data puteti sa le depozitati in congelator. Potrivit producatorilor daca stocam elichidele in acest fel putem sa le pastram ani de zile, cel putin in teorie. Probabil ca vom proceda asa daca se vor interzice tigarile electronice, insa sa speram ca nu va fi cazul.

Nu in ultimul rand, doresc sa va amintesc celor care aveti copii sa ii tineti cat mai departe de lichidele pentru tigari electronice. Sa nu uitam ca acestea contin nicotina care este o substanta periculoasa pentru copii.

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s