De ce pe National Arena este interzisa tigara electronica si pe alte stadioane nu?

Din ce in ce mai multe meciuri si concerte se vor tine pe Stadionul National. Este adevarat ca arata foarte bine insa, ce ma nemultumeste este faptul ca tigara electronica este interzisa pe acest stadion. Nu inteleg de ce au interzis tigara electronica pe stadion cand aceasta nu arde, nu scoate fum si nici nu lasa mizerie ca si tigarile… normal. Nu inteleg de ce este interzisa doar pe acest stadion, pe restul stadioanelor din Romania nu am auzit sa se fi intamplat asa ceva.

De asemenea, niciunde in lume nu am auzit sa fie interzise tigarile electronice pe stadion. Ba din contra, majoritatea incurajeaza aburitul pe stadioane tocmai pentru ca prefera ca oamenii sa abureasca decat sa fumeze. Un exemplu este stadionul Clubului de fotbal Burnley, din Marea Britanie. Aici aburitul nu doar ca este permis, patronii stadionului au luat decizia de a colabora cu o companie care comercializeaza tigari electronice pentru a-i incuraja pe suporteri sa abureasca. Si nu numai atat, s-au gandit chiar sa redenumeasca stadionul cu numele companiei de e-tigari.

Stadionul Clubului de fotbal Burnley a fost infiintat in anul 1974 unde au fost prezenti 2800 de fani. Cel care a deschis stadionul a fost insusi Primul Ministru de la acea vreme Edward Heath. Numit dupa faimosul presedinte Clarets, stadionul Bob Lord contine o camera principala cu scaune de lux pentru patronii de cluburi si pentru persoanele de seama prezente la meci.

Nu stiu cum se intampla de fiecare data ca la altii se poate iar la noi ba. Facem noi ce facem si mereu suntem pe invers de restul lumii. Macar daca acest ”invers” ar fi favorabil pentru noi insa, nu este, chiar nu stiu pe cine favorizeaza ca tigarile electronice sunt interzise pe stadion. Oare pe cine?

Anunțuri

4 comentarii

  1. Am si eu o intrebare!! Pentru un fumator de 1 pachet jumate 2 pe zi de Kent 4, din ce am tot citit m-am oprit la Ego W Vipercig XXL si mai apoi pus un Clearatomizator Vipercig C4 ! E bine ? 🙂 Va multumesc.

    • Eu sunt fan gustului de clearomizor normal Vipercig… sigur ca poti incerca ulterior si un C4… da un gust mai aspru. Alegerea facuta e corecta… la kent 4, iti recomand un lichid mediu ca nicotina, pentru inceput iar din a 2-a luna sa treci pe low.

  2. Si din ce am inteles, clearomizoarele astea trebuie schimbate asa des la 10 zile?

    • nu e o data fixa… fiecare le schimba cand simte ca gustul sau cantitatea de aburi nu mai e ok pentru el… sunt consumabile.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s