Suntem mai frumosi si mai sanatosi de cand aburim tigara electronica!

Utilizatori de tigari electronice

Mereu am avut senzatia ca doamnele/domnisoarele care aburesc tigara electronica sunt mai atractive pentru barbati. Am realizat chiar si un sondaj de opinie pentru a vedea daca este asa. Insa, se pare ca nu doar barbatii considera femeile aburitoare mai atractive, ci si femeile considera, la randul lor, barbatii aburitori mai atractivi. Potrivit unui raport recent realizat de Asociatia Internationala a Producatorilor de Tigari Electronice (IECMA), femeile considera ca barbatii care vapeaza tigara electronica sunt mai atractivi decat cei care fumeaza tigari clasice. :))

„Majoritatea femeilor prefara barbatii care adopta un look masculin. Fumatul a fost un simbol al barbatiei multa vreme. Cu toate acestea, barbatii care aburesc tigari electronice sunt mai atractivi pentru femei, spre deosebire de cei care fumeaza tigari clasice. Pentru ca tigarile electronice nu doar ca tin departe pe cei din jur de fumatul pasiv, dar ii feresc si de mirosurile neplacute, lucru care ii face pe barbati sa para mai fresh”, a explicat Hilly, cercetatorul responsabil de acest sondaj.

Datele pentru a realiza acest sondaj au fost culese din 50 de orase importante la nivel mondial. Au fost intervievati aburitori din Los Angeles, New York si San Francisco in America; Londra in Marea Britanie; Paris in Franta; Berlin in Germania; Moscova in Rusia; Beijing si Shanghai in China. Nu am citit nimic de Romania insa, sunt convins ca romancele sunt de aceeasi parere, mai ales cele care au soti/prieteni aburitori de tigara electronica.

Ce sa mai comentam, una peste alta, este clar ca utilizatorii de tigari electronice, fie ca vorbim de barbati, fie ca vorbim de femei, sunt mai sanatosi, mai frumosi si miros mai bine!

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s