Tigara electronica poate mari dimensiunea penisului?

Un fumator din Long Island, care a trecut recent la tigari electronice, a observat ca in aproape patru luni penisul sau a crescut, atat in lungime cat si in circumferinta, mai ales atunci cand este in erectie. Aparent se pare ca exista o baza stiintifica pentru observatia lui.

Se pare ca aproximativ 50% dintre barbatii de varsta medie sufera de disfunctii erectile, iar inhalarea tutunului de-a lungul vietii influenteaza fluxul de sange in organe, prevenind functia erectila completa.

De asemenea, a fost organizat un program de renuntare la fumat de opt saptamani, la care s-au folosit plasturi si guma cu nicotina. Dupa patru saptamani, cercetatorii au constatat ca exista modificari ale marimii penisului. La acest program au participat 65 de fumatori si doar 20 au reusit sa renunte la fumat pentru o saptamana. Cei 20 care au renuntat la fumat timp de o saptamana au suferit cresteri mari ale penisului, dar si a timpului de excitare.

Acest lucru ar trebui sa ii incante pe toti cei care au renuntat deja la fumat cu tigara electronica, ceea ce ma duce cu gandul la o intrebare pentru vaperi: Voi ati sesizat aceste schimbari de cand ati renuntat la fumat cu tigara electronica? Eu n-am avut probleme nici inainte de a renunta la fumatul clasic si nici dupa.

Totodata cei care nu aveau de gand sa renunte la fumat ar putea ca acest lucru sa ii motiveze. Viata sexuala joaca un rol important in viata fiecarui om si este esential ca aceasta sa fie de calitate.

Insa, tinand cont de marimea penisului inainte de a inhala tigari electronice, acest lucru ne va duce cu gandul la o dezbatere deja cunoscuta: conteaza marimea cu adevarat? Voi ce parere aveti despre asta? :))

4 comentarii

  1. Hait, „Drace”! Toate minunile le constatam dupa renuntarea la fumat cu ajutorul tigarii electronice, dar asta cu marirea penisului nu o cred… Sa fac o glumita? Mie nu mi-a crescut nimic, iar ca sa stau sa-mi studiez sotul pe tema asta, mi se pare aiurea… Ma rog, or fii printre cei care vapeaza persoane care „li se pare interesant”. Iar ca sa raspund la intrebarea adresata de tine: „NU MARIMEA SAU GROSIME, CONTEAZA LA FEMEI, CI CALITATEA!”. M-am amuzat la articolul acesta….
    Cu simpatie, Cristina M!

  2. cu marimea e vrajeala,cu erectia este adevarat


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s