Forum tigara electronica: A disparut picuratul in cartuse?

Pe vremea cand am inceput sa folosesc tigara electronica, in 2009, optiunile erau limitate. Aveam baterii mici, o varietate mica de atomizoare si cartuse umplute cu vatelina, pe care ma bucur ca nu le mai avem astazi. Sunt chiar surprins ca oamenii reuseau sa renunte la fumat si atunci.

Apoi tehnologia a evoluat si nu am mai fost nevoit sa picur mereu in cartus, lucru care m-a ajutat enorm. Nu mai pierdeam vremea sa umplu mereu cartusele cu vatelina. A venit vremea cartuselor tank pe care trebuia sa le incarc mult mai rar. Era mult mai simplu si mai functional, oferea un gust bun si era o metoda care functiona foarte bine. Ma gandeam ca o sa folosesc asa tigara electronica pentru totdeauna.

Insa, uneori acum mi se mai face dor de a picura in DSE901, care era preferata mea. Aceasta tigara electronica imi oferea un gust unic si incomparabil, cu toate ca acum mi se pare destul de incomoda pentru cei care fumeaza mult. Este o tigara electronica foarte buna pentru cei care vor sa renunte si la vapat, pentru ca trebuie sa incarce dupa fiecare „tigara” fumata… si astfel isi dau seama mai usor cat au fumat. De asemenea este o tigara electronica foarte buna pentru cei care fumeaza ocazional sau cei care nu depasesc 10-12 tigari pe zi.

Acum traim intr-o lume in care industria de tigari electronice este foarte evoluata, avem clearomizoare, giantomizoare si multe alte chestii care ne usureaza munca. Metoda veche de a picura elichid nu poate sa concureze cu aceste metode noi de vaporizare a elichidului. Aceste metode ii ajuta pe fumatorii inraiti care nu se prea descurcau cu modelele clasice.

Cine stie ce ne vor rezerva urmatorii 10 ani, cine stie cum vor arata tigarile electronice…poate ca vor fi tigari electronice inteligente care se vor incarca de la distanta printr-un simplu click, sau care se vor umple singure cu elichid…cine stie…

Reclame

3 comentarii

  1. SA NU DISPARA DE PE PIATZA,LA COMANDA UNOR IDIOTI,ASTA CONTEAZA

  2. am peste doi ani de cand vapez pe DSE901; inca mai picur lichid in cartusele cu vatelina (care, aporopos inca se mai gasesc … la fel ca si modelele DSE901); asa cum bine spuneai , modelul asta iti ofera un gust unic si incomparabil cu nici unul din modelele mai noi si mai evoluate asta in conditiile in care le-am incercat mai pe toate ; datorita acestor caracteristici, am ramas fidel acestui model de TE (atata timp cat se mai gasesc pe piata o sa-l folosesc in continuare)

  3. am un PCC pentru 901 daca vrei :))) si eu am evoluat un pic si am cumparat un Ego W


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s