Tigara electronica folosita ca si tratament impotriva dependentei

O organizatie cu sediul in California care se ocupa cu tratarea dependentei de fumat a facut un pas indraznet in a recunoaste beneficiile tigarilor electronice pentru tratarea dependentei. California Association for Alcohol and Drug Educators (CAADE) a facut acest anunt recent printr-un email trimis Universitatii Loyola Marymount programului Studiilor privind dependenta.

In emailul trimis, oficialii CAADE au declarat: „California Association for Alcohol and Drug Educators (CAADE) sprijina eforturile depuse de comunitatea de tratament de a utiliza instrumente de renuntare la fumat, inclusiv tigarile electronice.”

Chiar daca CAADE nu este o organizatie atat de mare, cum este de exemplu Organizatia Mondiala a Sanatatii, aceasta nu poate fi neglijata. Iata un grup de profesionisti, cu o experienta vasta in tratarea dependentei, care afirma ca tigara electronica ar putea fi utilizata ca un instrument de tratare a dependentei de tutun. Daca o sa cititi intreaga declaratie o sa vedeti ca din ea reiese ca oficialii CAADE chiar favorizeaza tigara electronica si incurajeaza folosirea acestui dispozitiv.

Va fi interesant sa vedem cum restul comunitatii anti-fumat va raspunde la aceasta declaratie. Pana acum nu s-au spus prea multe, avand in vedere ca aceasta declaratie a fost facuta de curand. Dar raspunsurile cu siguranta vor veni, pe masura ce mass-media va face publica aceasta declaratie care va fi preluata de mai multe publicatii.

Sper ca aceasta organizatie sa isi urmeze scopul si sa arate lumii ca tigara electronica este o solutie viabila in tratarea dependentei de fumat. Astept cu nerabdare studii si teste cat mai multe, care sunt convins ca vor evidentia beneficiile oferite de tigari electronice.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s